lauantai 26. syyskuuta 2015

ARVONTA! Littlethings-koruja!☆

Sain aivan mahtavan yhteistyötarjouksen Littlethings jewelryltä! Littlethings on thaimaalainen yrittäjä, joka tekee eläin- ja erityisesti koira-aiheisia koruja. Korut ovat sieviä, tyttömäisiä ja naisellisia, sekä ennen kaikkea hurjan söpöjä. Pakettia odotti tosiaan kuin kuuta nousevaa, sillä minulle oli ihan täysi ylläri, mitä sieltä paljastuikaan. Ja voi että kun eilen sain paketin käsiini, olin yllättynyt miten paljon siellä olikaan koruja ja kuinka ne tosiaan ovat ihania! Olin hypettänyt ja kiherrellyt itsekseni kotona ja selannut Littlethingsin facebooksivuja, jotka toimivat hänen nettikauppanansa.
 
Ensimmäisenä esittelyyn pääsee korvakorut. Koirat ja yhdet kissat. Veikkaan, että tekijä oli selannut sen verran blogiani ja facebookkiani, että tiesi minun olevan ihan täysi kissatyttö. Siksi sainkin paljon kissa-aiheisia juttuja, vaikka koirat ovatkin hänen erikoisuutensa. Nuo koirakorvikset ovat kyllä hurjan symppikset, kun taas mustat ja tyylikkäät kissakorvakorut kruunaavat asun kuin asun.
 
 
Seuraavaksi rannekoruihin! Kissateema jatkuu myös näissä, joista toinen on vaaleanpunaisen sävyinen ja toinen taas turkoosi. Rannekorut olivat ihanan kevyitä, ja kerrankin tarpeeksi tiukkoja, etteivät lurahda kädestä miten sattuu. Tykkään myös yksityiskohdista kovasti, ja niitähän näissä koruissa riittää! Tuo luu, jonka alla on helmiä on kyllä ihan lempparini, vaikka onkin hiukan hassua että kissakorussa on luu :'D Sievät nämä on anygays!
 
 
Sitten vielä sormukset! Näissä on aivan älyttömän hauska idea! Näitä ihastelin jo facebookissa kovasti. Eli koiria jotka ovat kietoutuneet sormen ympärille! Älkää kiitos välittäkö heikosta lakkauksesta kynsissä, olen jotenkin niin turhautunut siihen että kynsilakka näyttää 99% ajasta ikävältä, joten nyt pidän lakkailusta kiltisti taukoa. Mutta back to business, Sain valkoisen- ja harmaan koiren, joista kummatkin ovat ihan yhtä ihania. Rakastuin!
Arvontaan! Koska minä en olisi saanut kaikkia näitä ihania koruja ilman teitä, rakkaat lukijat, koen, että on ihan inhimillistä ja reilua, että järjestän taas arvonnan! Niitä kun ei liiemmin ole täällä ollutkaan. Arvon siis kaksi voittajaa! Ykköspalkintona on sormus ja rannekoru, ja kakkospalkintona sormus. Minusta näitä arvontoja on kivaa järjestää, ja ihana että aina sponsoreita saadessani se on mahdollista. Ohjeet arvontaa varten:
1. Seuraa blogiani 
2. Kommentoi boksiin nimesi ja spostiosoitteesi (jos et spostia halua antaa, joku muu kanava mitä kautta sinut saa kiinni)

Tsemppiä arvontaan! Arvonta on käynnissä 4.10. saakka, siihen asti voi osallistua. Korut olivat tosiaan positiivinen kokemus, laadukkaita ja todella suloisia. Varmasti tulen ostamaan joskus Littlethingsiltä koruja, aloin jo haaveilemaan kissakaulakorusta ja sormuksista. Jos et malta odottaa, voitatko arvontaa, vaan haluat heti päästä tilaamaan oman korusi, tapahtuu se littlethingsin facebook-sivuilta, ja tässä on sinne linkki!

15 kommenttia:

  1. Niin suloisia koruja. *___* Pakko osallistua arvontaan!

    KikiGabriella
    kikigabriellachan(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Suloisia koruja oot saanut ja toki mukana arvonnassa
    Julkinen lukija nimimerkillä eekku80
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  3. Oijoi tuo koirasormus! Miten suloinen <3
    hepulius(at)gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ihanii! Seuraathan sä jo mua? Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  5. Herrajumala mitä söpöyksiä. Noi sormukset on kyl perfection!

    Siiri Räsänen
    siiri.rasanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Ylisuloisia koruja <3 Osallistun siis arvontaan, feispuukin kautta varmaan saa parhaiten yhteyden :3

    VastaaPoista
  7. Ihania koruja, noista sais hyviä pikkulahjoja jouluksi!
    Kiitos kun vierailit blogissani.
    Osallistun arvontaan tottakai.

    countryannieliving@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Wauuuuu mitä koruja! Varsinkin noi kaikki kissukorut. ♥

    Seurailen ja haipuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Ihania ;3
    Luen blogiasi ja sähköpostini on tesshinchibi@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Julkinen lukija nimimerkillä Netteriina.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ihania koruja :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Essi prinssikaspian @ gmail.com
    noi sormukset <3

    VastaaPoista
  13. Noi sormukset on aivan ihania! <3
    Osallistun arvontaan :)
    matska999@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Ompas suloisia koruja ^^ iitukaro@hotmail.fi

    VastaaPoista
  15. Voi miten söpöjä pakko myös osallistua arvontaan! Olen lukija (Janica nimellä) ja s-posti: Janica.Koivusalo@gmail.com

    VastaaPoista