tiistai 3. marraskuuta 2015

ARVONTA: Luonnonmukaiset hygieniatuotteet Ruohonjuuresta☆

Sain taas mahtavan yhteistyötarjouksen ekokauppa Ruohonjuuresta! Esittelin teille viimekuussa eettisiä, eläinkokeettomia meikkejä, ja nyt eettinen linjaus jatkuu, tosin hygieniatuotteiden parissa. Ruohonjuureen on tullut laaja valikoima hygieniatuotteita Cattier Parisilta. Cattier Paris on tällä hetkellä Ranskan myydyimpiä luonnonkosmetiikkamerkkejä, ja he eivät käytä tuotteissaan eläinkokeita, eivät käytä geenimanipuloituja raaka-aineita, parfyymejä saatika säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita tai eläinperäisiä raaka-aineita hunajaa lukuunottamatta. 
Sain kokeiluuni kolmea erilaista shampoora, kosteuttavan suihkuöljyn sekä kolmea eri hammastahnaa. Kaikki tuotteet olivat todella mieluisia; Kuka nyt ei shampoota ja hammastahnaa tarvitsisi. Sain kolmea eri hammastahnaa sekä shampoota; Hammastahnoista sain kahta savihammastahnaa (mintunmakuista ja au naturellia) sekä valkaisevan hammastahnan, ja jälkimmäinen oli kaikista mieluisin! Hampaiden valkaisu on yksi asia jonka joskus tulevaisuudessa haluaisin tehdä, ja kaikki valkaisevat hammastahnat täytyy kokeilla ennen tuota inhottavaa toimenpidettä. Shampoista sain joghurtin, bambun ja vihreän saven tuoksuisia yksilöitä. 
Shampoot olivat aika lurua tavaraa, nopeasti sai iskeä tavaran päähänsä että ehti vaahdottaa ennenkuin shampoo valahtaa suoraan viemäriin. Tuoksu oli miellyttävä, ja omiin hiuksiini shampoot olivat tehokkaita. Koska Cattierin shampoot ovat aika liemekkäitä, joutui tavaraa pursottamaan pullosta jonkun verran. Jokaiselle hiustyypille löytyy jotakin, sillä joghurttishampoo on normaaleille hiuksille, vihreä savi rasvoittuville ja bambu puolestaan kuiville hiuksille. Cattier Parisin shampoot sisältävät proteiineja, jotka vahvistavat hiuksia, sekä tekee niistä paljon helpommin kammattavat. Eteeriset öljyt shampoissa boostaavat pesutehoa.
Hammastahnoista en ole iskenyt käyttöön vielä kuin valkaisevan version, sillä tätä odotin kuin kuuta nousevaa. Vanha hammastahna loppuikin juuri sopivasti, että Cattier Parisin valkaiseva hammastahna pääsi heti testingiin. Näin perus markettihammastahnoihin tottuneena Cattierin luonnonmukainen versio oli aika erilainen kokemus. Hammastahna ei vaahtoa oikeastaan ollenkaan, ja maku ei ole kovinkaan vahva. Lisäksi maku ei jää kauhean pitkäksi aikaa suuhun. Valkaisuteho kyllä oli tehokas! Omien hampaiden sävy on jo nyt, erittäin lyhyessä ajassa vaalentunut niin että sen näkee. Cattierin hammastahnat sisältävät persiljan ja piparmintun eteerisiä öljyjä, jotka raikastavat hengityksen. Hammastahna myös sisältää ainesosia, jotka ehkäisevät plakin sekä hammaskiven muodostumista.
Paketista paljastui viimeisenä muttei vähäisimpänä Cattier Parisin mangontuoksuinen kosteuttava suihkuöljy. Suihkuöljy on kosteuttava ja hellävarainen vaihtoehto vartalonpesuun. Mangovoita, macadamia- ja arganöljy ravitsevat ja hoitavat tehokkaasti ihoa. Plussaa kosteuttavassa suihkuöljyssä on se, ettei se sisällä saippuaa eikä täten kuivata ihoa ollenkaan. 

Cattier Parisin tuotteista jäi oikein positiivinen maku suuhun. Jos olet kiinnostunut ostamaan näitä luonnonmukaisia ja ylellisiä tuotteita itsellesi, löydät niitä Ruohonjuuren verkkokaupasta. Tarjontaa onkin sivutolkulla, ja valinnanvaikeus iskee siinäkin kun alat miettimään mitä kaikkea kivaa ostaisikaan. Niin minullakin oli, kun Ruohonjuuri laittoi yhteistyötarjousta; Kaikkea tarpeellistä ja mielenkiintoista oli niin paljon! 
Haluan päästää lukijanikin nauttimaan näistä luonnonmukaisista ja eettisistä hygieniatuotteista. Mangontuoksuinen kosteuttava suihkuöljy on verkkokaupasta loppu, joten tarjoan sen sekä Cattier Parisin hammastahnaa palkinnoksi. Nyt onkin hyvä mahdollisuus päästä testailemaan näitä mielenkiintoisia ja eläinkokeettomia hygieniatuotteita. Arvonnan säännöt:

~Kommentoi kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi 
~ Olemalla blogini lukija, saat toisenkin arvan, muista mainita oletko lukija vai et

Arvon voittajan 11.11., ja arvontaan on mahdollisuus osallistua tuohon päivään saakka. Ilmoitan voittajalle sähköpostilla.  Onnea kaikille arvontaan! ^_^

Arvonta on päättynyt, ja arpaonni suosi nimimerkkiä Cchuboi!
Toivottavasti tämä tai edellinen postaukseni eettisistä kosmetiikkatuotteista inspiroi sinuakin kokeilemaan jotain tuotteita. Sen kunniaksi sain Ruohonjuurelta alennuskuponkeja blogini lukijoille. Koodilla U1D65A8K saatte -10% tilauksesta verkkokaupasta. 
Onko teillä millaisia kokemuksia Cattier Parisin tuotteista? Kiinnostuitteko kokeilemaan? 

Toteutettu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa!

30 kommenttia:

  1. Kiva arvonta! Osallistun! telluk (♡)gmail.com , lukija

    VastaaPoista
  2. Jonkin verran kokemusta tuon sarjan tuotteista
    Mukana arvonnassa ja oon lukija nimimerkillä eekku80
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  3. Ehottomasti osallistun, tuo suihkuöljy kuulostaa niin hyvältä :) Nimettömänä "takapiruna" olen seurannut blogiasi alusta loppuun ja seuraan jatkossakin :) maikki_89_@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Nyt taitaa tili tyhjentyä oikein kunnolla!
    Arvonnassa mukana, lukija olen ja s-posti on Hatsitsi@gmail.com

    VastaaPoista
  5. kat.su.line@hotmail.com. Olen lukija :)

    VastaaPoista
  6. kat.su.line@hotmail.com. Olen lukija :)

    VastaaPoista
  7. Osallistun:) ileinonen@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  8. Osallistun! Kuulostaa niin kivalta. :D
    noorahehe@hotmail.com ja olen lukija! Nimimerkkinä toimii Noora H

    VastaaPoista
  9. Kuullostipa hyviltä tuotteilta. Liityin lukijaksesi bloggerin kautta. Olen mukana siis kahdella arvalla.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Osallistun! En ole blogisi lukija vielä, nyt vasta ensimmäisen kerran tänne kurkkasin! Tämä oli kiva postaus, oon tosi kiinnostunut luonnonkosmetiikasta :-)

    tinjaemilia1@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Mukana! Olen myös lukijasi :)
    tesshinchibi@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Ihanan kuulosia tuotteita! Olen mukana: zoisite_21(at)hotmail(piste)com. Olen lukija.

    VastaaPoista
  13. Yhdellä mukana kivassa arvonnassa :)
    saya
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Ehdottomasti mukana! Saarenpaa.nita@gmail.com ja olen lukija :)

    VastaaPoista
  15. Mukana arvonnassa! nmt91(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Yhdellä arvalla mukana! amlpeppi@gmail.com :-)

    VastaaPoista
  17. Nennnny@hotmail.com
    Lukija olen :)

    VastaaPoista
  18. cchuboi @ outlook.com ja lukija olen :'''D

    VastaaPoista
  19. Yhdellä mukaan kivaan arvontaan. Enpä ole Cattier-tuotteita ennen testannut tai kuullut niistä. Mukavaa joulun odotusta sinulle ja intoa bloggailuun :)
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
  20. myers.87@hotmail.com ja olen lukija.

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukana! Hammastahnaa pitää päästä testaamaan. :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  22. Olisipa hienoa päästä testailemaan! :)
    Lukija, eli kahdella mukana. piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Minäkin lähden arpapeliin mukaan!

    lopunalkua@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kahdella arvalla mukana! :)

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Mukana! :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  26. 1 arpa
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kahdella mukana! Luen blogiasi aina kun uusi postaus ilmestyy :)

    pinja.hakli@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. prinssikaspian at gmail piste com
    olen lukija :)

    VastaaPoista
  29. Olen lukija! :) 2 arvalla mukana
    matska999@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Yhdellä mukana! :)

    ellen.susanne@hotmail.com

    VastaaPoista