sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Lace and leather☆

Hei taas! Hiukan väsyttää ja jalkoihin koskee, mutta nyt on palattu Lontoosta. Lento oli Helsingissä puoli yhden aikaan yöllä, ja heräsin tässä normaaliin tapaan jo seitsemältä. Kurkku on taas vaihteeksi kipeytynyt eli flunssa ilmeisesti ei tykännyt pitkinpoikin Lontoossa juoksentelusta, mutta josko tämä tästä, ainakin toivon niin. Lontoosta kirjoittelen myöhemmin lisää, mutta sitä ennen jaan teille asukuvia pois varastosta. Tavattiin Patrician kanssa keskiviikkona kuvailun sekä teen merkeissä, ja asukuvia tulikin räpsittyä ihan olan takaa.

Kävi hauska sattuma, ja meillä molemmilla oli samat leggingsit päällä! Nämä ovat uudet yksilöt vaatekaapissani, sillä ostin nämä viikko sitten sunnuntaina BikBokista. Harvemmin kyseisessä liikkeessä asioin, muttakun kuulin että tällaiset ihanuudet ovat siellä myynnissä ja maksoivat vain 14,95€, niin kuinka ne olisi sinne voinut jättää? Näissä on ihan erilainen materiaali kuin omissa Guessin leggingseissäni, mutta luulen jopa että nämä saattaisi olla kestävämmät materiaaliltaan kuin Guessin versiot. Ainoa mikä harmittaa vähän on se, että ostin kokoa S, enkä XS, sillä sovituskopissa totesin että xs:t kiristää ja otin S:t. Nyt sitten kaduttaa, ja olisi pitänyt ottaa pienemmät, sillä nämä ovat vyötäröltä aivan liian löysät ja valuvat päivänmittaan. Onneksi ne sentään eivät näytä löysiltä, mikä on tietty pääasia. 


 Peplum top: New Yorker, leggings: BikBok bag: Michael Kors, bandeau: Louis Vuitton, shoes: Yumetenbo, necklace: Gina Tricot, bracelet: Bijou Bridgette

Kuten viimepostauksessakin mainitsemaan pääsin, niin minulle on tullut jokin leggingsikausi päälle, ja voisin pitää leggareita ihan kokoajan ja jokapaikassa. Michael Korsin tilaisuudessa minulla oli mekko päällä, samoin kuin Indiedaysin illassa, mutta muuten olen hyvinkin pitkälti mennyt ihan leggingsilinjalla. Katsotaan missä vaiheessa hameet ja mekot tekevät comebackin.
Nyt tästä rupean pikkuisen siivoilemaan, poikaystäväni porukat olivat täällä eilen kasaamassa meille uutta hyllykköä, joka on superihana! Varmasti tulen jakamaan teille kuvia siitä, millainen hylly meidän tietokonehuonetta koristaa. Pääsen vihdoin ja viimein sisustamaan <3

P.s. Arvonta on vielä käynnissä! Käykäähän osallistumassa jos ette vielä ole, voit voittaa luonnonmukaisia hygieniatuotteita!

12 kommenttia:

  1. Ihana asu jälleen! Niin rento, naisellinen mutta näyttävä. Takki ylemmissä kuvissa oli hirmuisen ihana sekä paita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos <3 Toi takki oli löytö! Se on alunperin ihan vaan seppälästä ja ei kyl maksanut juuri paljoa mitään ^_^

      Poista
  2. poseeraatteko tarkotuksella identtisesti patrician kanssa? pisti silmään täysin samanlaiset kuvat ja asennot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt identtisesti, mut annoin Patricialle taiteelliset vapaudet kun otettiin näitä kuvia :) Hän nää kuvat otti, kiitos kaunis Patricialle <3

      Poista
  3. Noi kengät ovat vaan ylisöpöt :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww kiitos <3 Ne on parhaat kahdeneuron kengät ikinä! :)

      Poista
  4. Mielipiteesi kauneuskirurgiasta? Kiinnostaisi tämmöinen postaus. Eli menisikö itse veitsen alle, vai onko ihan nounou? Miä mieltä ihmisistä jotka ovat käyneet? Niin ja mielipidettä japanin kirurgiabuumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei kiitos täst postausideasta, laitan toteutuksen alle :))

      Poista
  5. Kivan näköiset legginssit, onko niissä takataskuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mäkin tykkään kovasti <3 ^_^ Ja ei oo taskuja, ei ees koristeena :>

      Poista