perjantai 4. maaliskuuta 2016

WE HAVE AN APARTMENT NOW☆

(c) Matti Hämäläinen photography
Tarvitseeko muuta sanoa? Olen niiin helpottunut! Nyt on uusi koti ja nyt alkaakin armoton sisustaminen, huonekalujen ostelu sekä pakkaaminen! Saatiin se ihan unelmiemme kämppä, mihin kumpikin meistä iski silmänsä heti! Mahtava sijainti (vaikkakin huomattavan kaukana keskustasta jo), paljon neliöitä (96m2 muistaakseeni), viisi huonetta, iso parveke, vaatehuone, mahtava värimaailma, upea keittiö ja ennen kaikkea ikioma sauna! Rivitalohaaveesta nyt luovuttiin kun tämä käveli vastaan, mutta tässä kerrostalossa on vain kaksi kerrosta, ala- ja yläkerta, ja itse asumme yläkerrassa. Olen oikeasti niin helpottunut ja tyytyväinen. Mitäs te tästä kämpästä tykkäätte? En malta odottaa että pääsen esittelemään teille sisustettua uutta kotia. Vähän totta kai harmittaa, kun koulu ja Helsingin keskusta ei enää olekaan kävelymatkan päässä, vaan nyt keskustareissuihin menee enemmän aikaa kuin se kymmenen minuuttia. Kyllä se vaan on kuitenkin sen arvoista, ja pian pääsee taas tutustumaan uusiin lenkkipolkuihinkin!

73 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Tekin pääsette muuttamaan! On kyllä aivan mahtava asunto ja ihanat laminaatit! Ihan extrahieno juttu on tuo vaatehuone! Huomasin vasta miten paljon asuntoon tekee näköä, kun sinne uusii vain lattian ja seinäpinnat. Pyörin eilen rautakaupassa valkkaamassa tapetteja ja laminaatteja. Jotenkin keväällä tuntuu sisustusjutut NIIN ihanille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Mä oon kans ihan onnessani tästä asunnosta, se on kaikinpuolin täydellinen :) Nyt viihtyy sit keittiössäkin kun se on ton näköinen :D Ja noi lamputki varasti mun sydämen, ne oli pakko ostaa kämpän mukana *_* Todellakin pintaremontti tekee paljon asiaa! :)

      Poista
  2. Hienon näköinen asunto! Onnea! Suuntasitteko idän puolelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuteta Itähelsinkiin :) Käytii kyl kattoo Mellunmäestäki kivoi kämppiä, mut nyt mennään pohjoiseen :)

      Poista
  3. Ihania seinäpintoja ja toi lattiakin on tosi kiva, näyttää ihan SUPER hyvältä! Suuret onnittelut asunnon omistajille <3 I'm happy for u! :) Tosi ihana juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos *_* <3 <3 Joo mä tykkään kans kovasti kun on niin harmoninen värimaailma, muttei kuitenkaa iha valkoinen! Ihana kuulla et säkin tykkäät, oon nii onnellinen *_*

      Poista
  4. Oioi ei vitsit miten upean näköinen asunto! Ihanan valoisa ja vielä vaaleaa puuta ja toi keittiö ♥ Sisustusinto iski taas, vaikka juuri on kämppä saatu laitettua :D Ja pakko sanoa, että kyllä pieni kateuskin hiipi mieleen, tuollainen koti olisi niin unelma! Innolla jo odottelen miltä tulee näyttämään sisustamisen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ihana kuulla ^_^ Siis se et tykkäät, ei se et kateus hiipi :D Joo toi on kyl aika täydellinen koti :) Nyt siin onkin ku pitää yrittää sisustaa se siistiks ja upeeks *_* Siinä vierähtääkin tovi!

      Poista
  5. Aaaaaaaa, se on ihana, täydellinen! ♡ Mä haluun muuttaa teille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tervetuloa! Nyt on huoneitakin pari ni voidaa perustaa kommuuni (Y) :D Voi kuinka kiva kuulla et tykkäät <3

      Poista
  6. Apuaaaa onnea valtavasti!!! ♥ aivan ihanan asunnon olette löytäneet!! Enjoy! ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos!! *_* Ollaan joo aika onnekkaita ku tommonen saatii!

      Poista
  7. Näyttää niin unelmalta! ❤ Onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  8. Apuaa, ihan mielettömän ihana koti! ❤️ Tuollaista asuntoa on kyllä varmasti ihana alkaa sisustamaan ja laittamaan, kun se on valmiiksikin jo noin nätti! Onnea vielä paljon uuteen asuntoon, hienon löydön kyllä ootte tehneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihanaa et säkin tykkäät tästä ja kovasti :) Joo no äläpä, kun on jo lähtökohdat noin upeet ni mielellään rupee laitteleen tavaroita paikalleen : )

      Poista
  9. Ihanan näköinen koti! :) <3 Mullaki on kamala muuttokuume, ehkä jossain vaiheessa voisi alkaa aktiivisesti kattomaan asuntoja ja pääsis joskus muuttamaanki :D Sitä vaan mietin, että toi 96 neliöö kuulostaa tosi isolta kun teitä on vaan kaks :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo muuttokuume itelläki ollu jo jonkun aikaa, nyt taas alkaa muutto AHDISTUS kun joutuu tätä ryönää pakkailee :D Ja tos on neliöt tosi järkevästi, keittiö ja olkkari on tilavat niin se on hyvä, ja sit makkari iso. Vaatehuone ja sauna vie kans neliöitä, sit tos on kaks "ylimääräistä" huonetta joista mies saa sotkuhuoneen ja yks on vierashuoneena :)

      Poista
    2. Mietinpä minäkin, että hirveästi neliöitä ja tilaa, mutta nyt kun selitit, niin eipä tarvitse ihmetellä. Ihana asunto, kelpaisi minullekin, mutta yhden huoneen voisi sheivata siitä pois, niin sitten olisi hyvä. Mietin itekin 79 neliön asuntoon muuttamista, kun siinä on halvempaa(!) kuin kaksiossa O.o Toki se on vähän korvessa ja vähän epämääräisellä alueella, mutta lähellä sukulaisia. Isoihin kauppoihin on matkaa, mutta ehkä sitä pärjää sillä että käy kerran viikossa isoilla ostoksilla vaikka bussilla ja loput lähikaupasta. Mies ei vaan ikävä kyllä juuri tämän takia lämpene ajatukselle ja saunakin puuttuu, mutta muuten olisi kyllä kiva kämppä :)

      Poista
    3. Sauna on kyl iha must, se oli meillä ehtona kun etittiin :D Ja on sekin kivaa kun on omat huoneet molemmilla, niin voidaan pitää neutraalina ympäristönä kaikki muu :D Ja joo harmihan se on muuttaa pois kaupungin keskeltä mut, kaikkeen tottuu ja entisenä maalaisena vähän huvittaakin miten sitä on kaupunkikeskeistynyt näin nopsaan :D

      Poista
  10. Vau, suuret onnittelut ♥ Näyttää todella ihanalta asunnolta ja odotan innolla sisustuksen kanssa kuvia siitä :) Tuo vaatehuone varsinkin näyttää niin kivalta ja nuo pintamateriaalit on ihanan lämpimiä. Aiotteko remppailla tuolla mitään, kun eikö tää oli ihan omistusasunto? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo sisustuskuvia tuun tosiaan laittamaan, heti kun päästään mallilleen siinä touhussa. Vaatehuone on hurjan kätevä, tykkään! Ei aiota, toi on ihan viimeisenpäälle laitettu nyt viimekuussa, ja valmistuikin pari viikkoa sitten :) Ja on omistusasunto :)

      Poista
  11. Aivan upee! Vitsi tuli kyl kauhee hinku muuttaa itekin omaan asuntoon XD Muistat sit laittaa paljon kuvia kun pääset sisustamaan tota! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuu hei kiitti ^_^ Ja laitan! :) Siitä vaa asunnonetsintää, oma koti on kyl parasta <3

      Poista
  12. ihana koti ja blogi <3 seurailen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Waaah voi että, ihanaa! *_* Uudet lukijat lämmittää aina mieltä, kiitos kaunis <3

      Poista
  13. Ihana koti! Värimaailma ja kaikki vautsi! Vielä sisustus kuntoon ja koti on varmasti unelmien asunto. Onnes uudesta kodista! Mukavia sisustus hetki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa et tykkäät, oon otettu kui lämpimästi uus kämppä on otettu täälläki vastaan ^_^ Kiitos kaunis ja tosiaan, sisustamaan pääsee viikon päsätä! :o

      Poista
  14. Onnittelut asunnosta! Tuonnehan mahtuu useampikin kissa ^_~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin, voin omistaa kaks huonetta ihan vaan omille kissuille *_* <3 Kiitos paljon ^_^

      Poista
  15. Todella kaunis koti ai että! Toivottavasti on yhtä mieleinen vuoden päästä! :-3 En meinaan ite osaa olla tyytyväinen omiin koteihini xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No kyl mä uskon et tohon oon niiin tyytyväinen :) Nyt jo kutkuttaa päästä siirtelee kamoja sinne ja sisustaa *_*

      Poista
  16. Eikä! Ihana uusi koti teillä! En kestä :) <3

    VastaaPoista
  17. Upea koti :) <3 onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  18. Aivan. Ihana. Kämppä!! Voi toi keittiö <3__<3 On se vaan onni, kun on oma koti. Itsekin ostin vuosi sitten asunnon, jossa oli jo rempat tehtynä niin voi alkaa heti muuttamaan. Onnea uuteen kotiin ja sit vaan löytöeläinsuojasta kissaa hakemaan! :) Ja luhtitaloratkaisu on etenkin ylemmässä kerroksessa asuvalle tosi hyvä, melkein kuin rivarissa asuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että tosi mahtava kuulla et tykkäät kovasti! Kiitos! Musta tää on ihan täydellinen just siks et tää on niin rempattu viimesen päälle ni itte ei tarvii murehtia siitä :) Kuhan vaa sisustaa kuntoon ni se riittää! Ja kissua hankitaan sit varmaan ens vuoden puolella kun on reissut tehtynä ja elämä tasasena taas :) Ja totta, ei oo yhtään kerrostalofiilis tässä :D

      Poista
  19. Vau, onpa ihanan näkönen tuleva koti teillä! <3 Innolla ootan sitten lisää kuvia siitä sisustettuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos ^_^ Joo todellakin kuvia tulossa! :)

      Poista
  20. Näyttää ihan mielettömän kivalta!

    VastaaPoista
  21. Todella ihana kaunis koti ja toi vaatehuone kyllä plussaa.Tsemppiä muuttohommiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla et tykkäät <3 Ja kiitti, tsemii tarvitaan :D

      Poista
  22. Paljon onnea uuteen omaan kotiin! 😊 Kyllä etenkin tuo keittiö on ihanan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 <3 joo keittiö oli kyl iha rakkautta!😍😍

      Poista
  23. Uiih, onnea hurjasti uudesta kodista!♡♡ En ihmettele yhtään, kun oot hehkutellut tota unelmien asunnoksi. Sitä se kyllä on!☆☆ wau! Todella kiva ja tilavan näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu voi miten ihanasti sanottu kiitos!! :) ihana kuulla et tykkäät kovasti!

      Poista
  24. Siis WAU mikä kämppä!:D

    VastaaPoista
  25. Ihan uskomattoman hieno kämppä! Tuossa kyllä kelpaa asustella pidempäänkin :) Odotan innolla että pääset laittamaan tästä kuvia kalustettuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla et tykkäät!! Tosiaa tarkoitus ois pysyy tos koko lopunikää tyyliin! Ja todellakin laitan sisustuskuvia kun päästään laittaan kämppää <3

      Poista
  26. Siis ihan huikeen ihanan näköinen kämppä! Kelpais kyllä itsekin muuttaa tuollaiseen poikaystävän kanssa :) En malta odottaa tulevia postauksia sisustetusta ja täysin valmiista kämpästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihan mahtava kuulla et tykkäät!! Tosiaan laittelen kuvia kun päästään sisustelemaan ^_^

      Poista
  27. Aivan ihanan näköinen asunto! Teillä on kyllä käynyt tuuri, et ootte saanut noin mahtavan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei superihanaa kuulla et tykkäät kans <3 ja tosiaan oli tuuria mukana :)

      Poista
  28. Omg mikä asunto!<333 Nyt iski sellainen kotikateus, että voi moro! :D Kaikki värit ovat jotenkin niin harmoniassa keskenään, että ei voi kuin ihalla. Odotan niin innolla jo sulta kaikkia sisustuspostauksia, ne on parhaita<3 Ps. Onnea uudesta kodista! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihana et tykkäät! :) Toi värimaailma tuol on kyl aika mahtava : ) Sisustuspostausta ehdottomasti tulossa :)

      Poista
  29. Vau mikä asunto! Onnea. Uskon et tuutte viihtyyn tuol hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos <3 Mä uskon kans, en malta oottaa et pääsee sisusteleen :)

      Poista
  30. Oooh, toi kämppähän on ihan unelma!!<3 Keittiö todellakin tässä kohtaa olisi kodin sydän, tosi upea! En malta odottaa sisustuspostauksia:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana kuulla! Todellakin unelmakämppä, kun toi ois viel keskustas ni ois aika bueno :D Keittiö on kyl ihana, siel tulee viihtymään< 3 Ja kuvia valmiista kämpästä tulee!

      Poista
  31. Onnea hurjasti vielä täälläkin!! <3

    VastaaPoista
  32. Onpa tyylikäs! Varmaan kaikkien ruokien värit pomppaa kivasti esille tuolla keittiössä. (*u*)
    Onnea uuteen kotiin~!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla et tykkää! No joo ruokakuvia on kyl tulossa sit kilotolkulla :D

      Poista
  33. Voi vitsit miten kaunis asunto ! Voiko edes olla totta että noinkin hienoja asuntoja jostain löytää, siis vautsi !! :-) Onnea uuteen kotiin. ♥

    VastaaPoista
  34. en ois ylpee mistään tapulighetosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taitaa olla joltain ollu nettiyhteys poikki maksamattomien laskujen vuoksi kun näin kauan kesti tulla kommentoimaan...

      Poista