torstai 25. elokuuta 2016

*:・゚✧My bag collection✧・゚:*

Tämä laukkupostaus on tullut useampaan otteeseen toivepostaukseksi, ja nyt päätin tämän sitten toteuttaa! Huh oli muuten urakka kuvailla kaikki, kun piti vähän joka toista laukkua täytellä etteivät ihan lörtsyinä olisi kuvissa, ja asettelu ja sommittelu eivät ole niitä meikän vahvimpia puolia. Jokaisesta veskasta heitän pari sanaa, ja osa laukuista on sellaisia joita näkee joka toisessa asukokonaisuudessa mitä tänne postailen, joten niistä sitten luonnollisesti vähän vähemmän tekstiä. Toivottavasti postaus on sellainen kuin toivoitte!
Tämä on meikäläisen LVn keepall. Olen katsellut aikaisemmin jo, kuinka Louis Vuittonin keepall olisi kokonsa puolesta superkätevä pikkureissuille, joita heitetään rapakon toiselle puolelle tai sitten Vesannolle, ja matkalaukkua ei viitsi ottaa mukaan. Keepall kuitenkin on nimenomaan reissulaukuksi ihan liian kallis, joten se ei ollut missään vaiheessa ihan oikealla hankintalistalla. Havaijilla kuitenkin kävi niin, että eräässä merkkioutletissa vastaan käveli sitten Kalvin Kleinin iso laukku, ja vieläpä niin halvalla ettei sitä tarvinnut enää kahteen kertaan miettiäkään ostetaanko vaiko eikö. Ja sitten kun vielä roosanväriset yksityiskohdat, niin laukku lähti matkaan! 

Louis Vuittonin Neverfull on ehdoton lempparilaukku tällä hetkellä, ja sitä on kyllä muuten käytetty! En oikeasti kadu hetkeäkään ostamista, ja voin sanoa teille kaikille jotka pohditte onko veska rahanarvoinen, niin voin sanoa että kyllä on! Itse ostin tämän käytettynä, ja kunto on yhä priimaa, kestää ison määrän tavaraa ja sitä roinaahan tänne myös mahtuukin. Tosiaan, menin melkein minne tahansa, niin neverfull toimii meikän luottolaukkuna. 
Michael Korsin vaaleanpunainen laukku on tuon neverfullin tiimoilta jäänyt vähän vähemmälle, ennen neverfulliahan tämä MKn laukku oli se vakilaukku, ja edelleenkin kyllä vannon tämän nimeen. Eli jos neverfull tuntuu liian suolaiselle, niin halvemmalla saa hyvän kestävän ja monikäyttöisen laukun. Pikkutaskujahan tässä on neverfullia enemmän, ja se iso plussa tässä on vetoketju. Ulkomaille vähän hirvittää lähteä tuon neverfullin kanssa, kun sitä ei saa mitenkään kiinni, ja olen niin hyvin peloteltu varkaista ja näpistelijöistä, että laukkuja tulee halattua kaksin käsin väkijoukossa. Tässä kuitenkin vetskari pelastaa aika paljon tältä pelolta. Laukku tosiaan on myös hurjan kestävä, se on pyörinyt reissujen aikana vaikka ja missä, eikä edes yhtään naarmua tai tahraa ole laukkuun tullut. 
Uusin tulokas kokoelmassa on tämä pinkki pikkulaukku Mohitolta. Tästä en sen enempää legendaa lähde heittämään, sillä tästä oli hetki sitten pikkuista esittelyä ostospostauksessa. Käytössä tämä on vasta kahdesti ollut, ja hihna on hiukan tönkkö verrattuna esimerkiksi Chaneliin, mutta luultavasti käytössä sekin sitten vetreytyy! 
Samantha Vegalla on oikeasti vaikka ja mitä ihanuuksia, ja vitsit kun töissä yksi päivä näin tytön jolla oli Samantha Vega x Sailor Moon- laukku, jota olin himostanut Tokionmatkallamme. Itse ostin tämän pienen käsilaukun, joka on ihan syötävän söpö, mutta hiukan hassun kokoinen. Pitää yrittää mallailla eri asukokonaisuuksiin miten tämä toimisi, sillä en mielelläni tästä kyllä luopuisi. Koska onhan tämä nyt niin silmänkarkkia. 
Louis Vuittonin eva on myös yksi vakkarilaukuistani, ja tätäkin on kulutettu ja käytetty ihan koko rahan edestä. Laatassa on jo naarmuja jonkun verran, mutta mitään muuta kremppaa ei laukkuun ole tullut, vaikka useammallakin baari- ja kaupunkireissulla on mukana ollut. Tämä on niin kätevä, että olen jo alkanut miettimään pitäisikö hankkia tämä toisessa kuosissakin. Tykkään kyllä kovasti ja suosittelen tätäkin kaikille jotka ovat harkitsemassa kannattaako vaiko eikö. Yllättävän paljon näihinkin mahtuu punkemaan tavaraa sisään!
Chanelin laukut on niin söpöjä, en edes tiedä mikä tällaisessa perus käsilaukussa saa niin sydämen sulamaan. Sanoinkin miehekkeelle, että sitten joskus meikä niin ostaa sen vaaleanpunaisen laukun. Ja mustan. Ja valkoisen... No joo, ei ehkä kuitenkaan ja yksi sorttiansa tässä asiassa, mutta tykkään kovasti, ja tännekin mahtuu tavaraa ihan oikeasti ja kunnolla, sekä laukku menee niin arkisiin kuin juhlaviinkin asukokonaisuuksiin. En nyt tiedä, voinko sanoa tämän olevan sen viidentonnin arvoinen, mutta käytettynä ostettuna sen hinnan kyllä pystyi maksamaan, ja ei kaduta tämäkään yhtään. Haha, suosittelen vähän kaikkea mitä olen itse ostellut, mutta suosittelen siis tätäkin! :D 
MiuMiulla on paljon kaikkea supersöpöä, ja nappasinkin samalta kirpalta mistä nämä kaikki muutkin laukut on ostettu tällaisen Miu Miun pikkulaukun. Tiedetään, tuosta kuosista ollaan montaa mieltä, mutta pyrin sulkemaan kaikki härskiydet mielestäni ja keskittymään sen söpöyteen :D Mukana tässä tuli tuollainen pitkä ketjuhihna, joka on oikeastaan aika pakollinen, sillä toinen hihna on vain pieni lenksu, ja sellaisenaan sitä ei tulisi juurikaan käytettyä. Tämä on kokonsa puolesta ihan täydellinen baarilaukku, mutta passia on vähän haasteellista saada mahtumaan sisään. 

Sellainen kokoelma meikäläisellä. Oliko omia suosikkeja? Millaisia ovat teidän vakkarilaukut jotka matkaavat mukana kaikkialle? Olisi kivaa kuulla!

33 kommenttia:

  1. Siis toi Chanel.. Ja Vuittonit. Mulle kanssa, pliiiis :D Aivan ihana laukkukokoelma sulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei voi kiitos <3 Kandee kyttäillä kirppoi, niistä löytyy tosi halvalla! :) Verrattuna alkuperäishintaan siis :)

      Poista
  2. Olinkin jo odotellut tälläistä postausta :) Niin ihania laukkuja, varsinkin tuo Samantha Vegan söpö laukku! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tätä postausta on odotettu ja toivottu <3 Ja toi SV on kyl aivan ihana <3 Harmi kun on niin hassun kokoinen ettei ihan jokapäiväiseen käyttöön mene :(

      Poista
  3. Eva tänne kiitos! En pistäisi pahekseni siitä laisinkaan <3 LV:n laukut tuppaa olemaan niin ihania, mutta hinta on kaikkea muuta kuin ihana. MK:n laukuista en ole oikein vielä osannut innostua. Ehkä vielä.
    Miumiu on itselleni uusi tuttavuus, sinun blogisi kautta tähän tutustuin samoin Mohitoon sekä Samatha Vegaan! Haha huomaan etten ole mikään merkki tuntia.

    Ihania laukkuja kaikki! Oma turvani on Ted Baker, ei sitä kalleinta merkkiä mutta hyvä! Jouluna ollut vuoden käytössä enkä vaihtaisi mihinkään. Muuten kånken kulkeekin koulussa mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LV on kyl ihana :) Siel on joko ihan supertyylikkäitä laukkuja tai sitten niitä kammotuksia :D Harmi kun niitä ihania juttuja on niin paljon... Ja MK iskee joihinkin, joihinkin ei. Ite kyl tykkäilen :)
      Ja Ted Baker = <3 HArmi kun omani hukkaantui ; _ ;

      Poista
  4. Noista toi Samantha Vega on meikäläisen suosikki, voisin ostaa sen vaikka sulta jos joskus haluut pistää blogikirpparin pystyyn :D

    Tällä hetkellä meikäläisen luotto-pikkulaukkuina on yksi musta ja yksi nude Lauren By Ralph Lauren laukku. Pakko oli ottaa kumpaakin väriä että saa joka asuun sopivan vaihtoehdon. Laukut on sentään erilaiset onneksi etten samaa hamstrannut montaa :) Isomman luottolaukun virkaa toimittaa Desigualin jättiveska tai joku perus musta merkitön nahkalaukku.
    Haavelaukkuna isommista voisi olla joku DKNY:n tai Kate Spaden laukku, ainakin niitä olen viime aikoina käynyt useammankin kerran kuolaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hei pidetään mielessä :D Myyntiä oon miettiny kyl, kun toi laukku ei oikein omiin tarkoitusperiin istu. Söpö se on kyllä kuin mikä, ja siks oiskin ihana keksii sille jotain käyttöäkin. Ja noi Kate Spaden laukut on ollu itelleni iso kysymysmerkki, Havaijilla ollessamme aasialaiset jonotti noita laukkuja ihan ulos asti ja outletkylässä siihen liikkeeseen jaettiin vuoronumeroita :D Selkeästi suosituin merkki oli siellä!

      Poista
  5. Toi Eva on niiin ihana!♥ Oon siitä jo pidemmän aikaa haaveillut, joten pitää ryhtyä pikkuhiljaa säästämään sitä varten :D Sulla on niin ihania laukkuja!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eva on niin söpö ja kätevä :) Voi kiitos <3 Ja kandee pitää silmät auki kirppisryhmissä ja huutiksessa. Ei muuten ihan hirveesti pyydetä evoista :)

      Poista
  6. Suloisia laukkuja!<3 Kiva postaus!

    tyttojamolossi.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Tosi ihania laukkuja :))<3 Tuohon calvinin laukkuu ihastuin erityisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja se on kyl ihan superkätevä, tykkään kyl ittekin! : )

      Poista
  8. Toi Samantha Vegan laukku on ihan mieletön! <3 Mulla on kanssa ollut pitkään haaveena Neverfull, mutta uutena en raaski ostaa ja käytettynä oo vielä tullut vastaan. Sitä odotellessa mullakin toimii Michael Kors hyvänä arkilaukkuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytettynä löytää neverfullei aika paljon noilta merkkikirpoilta, kannattaa kurkkia! Joskus huutiksestakin oon löytäny ihan inhimilliseen hintaan :) Ja toi samantha vegan laukku on kyl ihana, harmi kun sille ei oo ollu juurikaan käyttöä :( MKn laukut on kyl ihan supereita arkilaukkuja!

      Poista
  9. Sulla on niin ihania laukkuja! ♥ ^^
    Noista ehkä ihan lemppari mulle on toi kolmas eli Michael Kors :).

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos <3 Ihan parasta et tykkäät :) Kiva et MKn laukku on lemppari, se on kyl aivan ihana :)

      Poista
  10. IHANIA! <3 Voisin ottaa jokaisen itselleni, mutta ehkä tuo Eva nousee suosikiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos kaunis <3 Eva on kyl yks kulutetuimmista ja tykätyimmistä :) Todella käytännöllinen!

      Poista
  11. Ihania laukkuja :) ja kiva että niitä on useita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja joo onhan se hauskaa kun on varaa valita:)

      Poista
  12. Todella ihania laukkuja ♥ Ja mukavasti on vaihtelevuutta isompien ja pienempien laukkujen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Noita isoja laukkuja tietty vois olla enemmänkin, kun niitä käyttää enempi. :) Ja kiitos, ihana et pidät näistä ^_^

      Poista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Täällä toinen SV laukun ostaja ilmoittautuu, jos päätät joskus myydä! Sopisi omaan tyyliin täydellisesti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo hei kiva tietää! Oon kyl myyntiä harkinnut, kun ei ole itsellä käyttöä niin paljon kuin olisin halunnut. :(

      Poista
  15. Tää oli kiva postaus. Tee ihmeessä vaikka esim myös sun kengistä esittely. Näkisin mielelläni sun kaikki kenkulit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtava idea, pitääpä toteuttaa :) Ja kiitos kaunis, kiva et tykkäsit <3

      Poista
  16. Omg <3 Niin paljon ja ihania laukkuja, tahtoo :''-D

    VastaaPoista
  17. Kauniita laukkuja, tuo Samantha Vegan laukku on suosikki ja sitten myös tuo pinkki :)

    VastaaPoista
  18. Chanel on mun lemppari, täydellinen koko ja juuri sellainen unelmalaukku <3

    VastaaPoista