keskiviikko 3. elokuuta 2016

*:・゚✧Pink and black MOHITO shoppings✧・゚:*

Nyt vasta huomasin että ostosten väritys on hyvin yhtenäistä, nimittäin pinkkiä ja mustaa. Mutta mikäs siinä, mainioita värejä kumpainenkin. Vaikkei Riikanreissu ollutkaan mikään shoppailumatka, eikä niitä ostostelumahdollisuuksia ihan hurjasti ollutkaan, niin muutama ostos oli tehtävä, sillä siellä oli niin ihanan halpaa. Ja Riikassa oli yksi lempparikaupoistani nimittäin MOHITO. En voi käsittää, miksei kyseistä puljua ole Suomessa, sillä Tallinnastakin mokoma löytyy. MOHITOlla on ihania tyttömäisiä ja söpöjä ja ennen kaikkea halpoja vaatteita sekä asusteita.
Ekana esittelyyn pääsee tämä supersöpö pikkulaukku jonka Christian osti minulle lahjaksi! Voi kun rakastan miestäni, ymmärtää vielä hyvänpäälle! Olen kaipaillut pinkkiä pikkulaukkua, varsinkin nytkun se Ted Bakerin laukku ilmeisesti varastettiin. Furlan ja Victoria's Secretin laukkuja olen pyöritellyt mielessäni, mutta Furlan laukkua ei ole ollut tarjolla toivomassani värissä ja VSn laukuissa ei mielestäni se hintalaatusuhde kohtaa. Nyt sitten poikaystäväni nappasi matkaan MOHITOlta ihanan pinkin laukun, vähän Chanel-tyylisen. Tätä laukkua tullaan kyllä näkemään!
Pinkki linja jatkuu. Heitin edelliset kirpparilta ostamani pinkit korkkarit roskikseen, kun korko oli ihan rotansyömän näköinen jo, ja kengät eivät niin täydellisesti edes istuneet. Koska pinkki on ihana väri, nappasin nämä oikein neonpinkit korkkarit matkaan, varsinkin kun olivat tarjouksessa 7.99€, ja kokokin oli täydellinen. Pakko sanoa että korkkarivalikoima oli aivan upea, ja onneksi järki pakotti päässä sen verran että vaikka kengät olivat kuinka upeita ja halpoja niin en tarvitse niitä, joten näitä lukuunottamatta muut jäivät hyllyyn. No, maybe next time.
Lisää kenkiä! Olen mukavuudenhaluinen mutta samalla tykkään näteistä asioista, ja kengissä tämä ongelma on oikeasti ihan vakava. Riikassa alkoi satamaan ihan toden teolla ja Michael Korsin ballerinat olivat litimärät, joten ostin sitten alerekistä ensin mustat ballerinat varakengiksi, ja sen jälkeen pinkit kengät siihen perään kun totesin että nämä ovat oikeasti aivan superihanat! Hintaa näillä oli 2.99€/pari. En sitten kuitenkaan raaskinut heti pilata näitä, vaan kuljin märät kengät jalassa päivän lopuun asti :'D
Muutamat korutkin oli napattava, kun niitä ei juurikaan tule ostettua. Olen ihan ötökkäfani, ja olenkin miettinyt koppakuoriais tai ampiaistatuointia, mutta en ole vaan saanut tehtyä asian eteen mitään. Vaikkei hopea olekaan oikein minun väri, niin kun näin tuon korun oli se vain saatava. Tuo sydänkoru oli taas käytännössä ilmainen ja sieväkin, niin lähti sekin matkaan. Vähän erikoisempia koruja omaan makuuni, sillä toinen on hopeinen ja toinen todella siro, sillä yleensä korut ovat minulla paljon jykevämpiä. 
Sitten jostain paikallisesta pikkukosmetiikkakaupasta ostin ihan hurjasti kaikkia meikkejä, ja niitä en nyt kaikkia tähän viitsinyt kuvailla. Ostin likemmäs kaksikymmentä kynsilakkaa, hiustenhoitoaineita, kynsiviiloja jne. Essence on todella halpa merkki Suomessakin, mutta Latviassa näköjään vielä edukkaampi. Ostin huultenrajauskynän, Rimmeliltä tuon nestemäisen huulipunan, joka on kyllä yksi lempparihuulimeikeistäni, sekä tuollaisen concealer-paletin, kun sellaista olen kaipaillut käyttööni jo jonkun aikaa mutten ole jaksanut eBaystä alkaa tilailemaan.

Ihan kaikkia ostoksia tässä ei tosiaan ole, ostin MOHITOlta vielä kahdet paidat, mutta nyt myönnettäköön että laiskuus käveli vastaan, en jaksanut alkaa asettelemaan ja silittelemään paitoja, varsinkin kun niissä ei sikäli mitään katsomistakaan ole. Mitäs te tykkäätte ostoksista? Ja onko MOHITO teille tuttu merkki? 

31 kommenttia:

  1. Ihania pinkkejä juttuja <3 Tuo laukku on tosi kaunis ja nuo kengät söpöjä :) Hyviä löytöjä oot tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos! Noi löydöt olikin aika mahtavia, harmi kyl kun tota puljua ei oo suomessa :(

      Poista
  2. Oi miten ihana toi laukku! Sopii sulle niin hyvin<3

    VastaaPoista
  3. Noi mustat ballerinat on älysöpöt *_* Miksen oo tienny tosta Mohitosta mitään vaikka se Tallinnassa muka on ;_;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii eiks ookin *_* JA siis Mohito oli siel yhdessä kauppakeskuksessa, joka oli sen ydinkeskustan ulkopuolella. :3 En kyl itekään sitä siinä keskusta-cityssä oo siel nähny

      Poista
  4. Oi miten ihania ostoksia oot tehnyt ♥ Toi laukku on niin söpö, sopii sulle varmasti tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ihana kuulla et tykkäät ostokista <3

      Poista
  5. En olekkaan tästä merkistä kuullut! Mutta vaikutuksen teki ainakin laukku <3 En malta odottaa näkeväni tätä veskaa asuissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytti olevan joku latvialainen tms merkki kun googlailin nopeasti :) Ihana kuulla et tykästyit, ja pian onkin asukuvaa tulossa laukun kans ;)

      Poista
  6. Todella suloisia ostoksia ♥ Nuo mustat balleriinat olisi kyllä unelma omaankin kenkäkokoelmaan! Mohito kuulostaa tutulle, että oon siellä luultavasti Tallinnassa pyörähtänyt... Onko niillä limenvärinen kyltti/logo? Vai saako tuo nimi mut kuvittelemaan kyseisen värin :D Mutta jos kuitenkin on se liike, mitä kuvittelen ni on kyllä paljon kaikkea ihanaa aina siellä ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa logo oli ihan mustavalkoinen, että taidat sitä toista halpaa söpömerkkiä ajatella mitä kans tallinnassa on :D Nimeä en sille muista mut tiedän mitä tarkoitat! :) Ja kiva et tykkäsit ostoksista, ihana kuulla aina et omat ostokset miellyttää myös muiden silmää <3

      Poista
  7. Ihania juttuja!♥ Kaikki niin ihania karkkisävyjä :) Voi kun tuon tyylinen laukku tulisi valkoisena jossain vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo valkoisena toi ois kans aika magee! Tota oli liikkeessä vaan mustana ja pinkkinä kylläkin :<

      Poista
  8. Nuo balleriinat, aivan ihanat! <3 Mistäpäin Riikaa tuo Mohiton liike löytyy? :) Suunnitelmissa ois ens kesänä sinne suunnata ja aivan pakko päässä kyllä tuola käymään :o :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo liike löytyi molemmista kauppakeskuksista, tietty tossa eläväisemmässä se oli isompi, Galeria Rigassa oli aika pikkuinen liike ja vain tosi isoja kokoja jäljellä! Ihanaa matkaa teille sinne silloin :) <3

      Poista
  9. En kestä miten ihania ostoksia 8D! voisin kotiuttaa noi kaikki <3! ja mohito on kyllä entuudestaan tuttu merkki, ostin sieltä joskus jonkun paidan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo hei mahtavaa, et on tuttu myös muille! Ja ihana et tykkäät kans<3

      Poista
  10. ihania ostoksia etenki ihastuin tuohon laukkuun ja nuo balleriinat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eekku, toi laukku on kyl ihan den besta!

      Poista
  11. Oooh miten ihania ostoksia olet tehnyt, mohito kuuluu kans yksiin mun lempikauppoihin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEi mahtavaa, ihana kuulla et se on sunkin lemppareita! <3 Ja kiitos, kivaa et tykkäilet ^_^

      Poista
  12. Aivan ihana tuo laukku! Itse toivon myös, että MOHITO tulisi Suomeenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja et saatas toi herkkukauppa suomeenkin *_*

      Poista
  13. Pakko löytää tuo Mohita kun mennään miehen kanssa syyslomalla Riikaan :). Tiiän jo, että omat shoppailut tulee olemaan semmoisia hätäisiä, kun mies inhoaa kaupoissa pyöriskelyä :D.

    VastaaPoista
  14. Pakko löytää tuo Mohita kun mennään miehen kanssa syyslomalla Riikaan :). Tiiän jo, että omat shoppailut tulee olemaan semmoisia hätäisiä, kun mies inhoaa kaupoissa pyöriskelyä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy kyllä ihan varmasti, jos kumpaankaan kauppakeskukseen menette! :) Ja haha voi eii, mies vaan baariin istumaan siks aikaa et saat tehtyy ihania ostoksia :D

      Poista