tiistai 9. elokuuta 2016

*:・゚✧Pink dream from Louis Vuitton ✧・゚:*

Jotain hyvääkin tähän väliin! Olin luvannut kiireisen kesän palkinnoksi itselleni jotain, ja se jotain sattui olemaan nuo hiustenpidennyset. Ja harmitti niin vietävästi, kun palkkio sitten kesästä olikin ihan yhtä tyhjän kanssa. Mutta, on mulla vaan niin ihana mies joka sitten osaa piristää mitä yllättävimmillä ja parhaimmilla tavoilla! 



Olen oikeasti himoinnut tätä vaaleanpunaista Louis Vuittonin shaalia vaikka kuinka pitkään, mutta haaveen tasolle se sitten on aina jäänytkin. Olen jo mielessäni maalaillut millaisia upeita asukokonaisuuksia saisi tämän huivin kanssa, ja en voi uskoa että nyt se sitten on minulla! Todellakin tätäkin asustetta tullaan syksyn mittaan näkemään, vielä ehkä on liian lämpöiset kelit tätä varten, mutta we all know Finnish summer, kohta se loppuu ja on jo tarpeeksi viileää kaulahuivien käyttöön! Mitäs te tykkäätte LVn huiveista, ja varsinkin tästä vaaleanpunaisesta versiosta? 

27 kommenttia:

  1. Nyt on niin kaunis ja oikeassa värissä, että kelpais itsellekkin! En malta odottaa näkeväni tätä asuissa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva et säki tykkäät tästä😍 Ja todellki asukuvia tulossa!!

      Poista
  2. LV:n monogram shaalit ovat laadultaan täyttä kuraa 400 euron huiviksi, mutta siitä huolimatta omistan niitä 3 kun ovat niin ihania kaulassa.. :'D Kannattaa käyttää tasaisin väliajoin pesulassa, ja varaudu langanvetoihin, niitä ei voi estää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tiedetään. Siks ei käynyt edes mielessä et uutena ostaisin, ostettiin käytettynä niin sai puoleen hintaan ^_^ langanvetoja tossakin on jo muutama, mutta eiköhän ton saa kunnossa pysymään kun kohtelee kuin kukkaa kämmenellä ;> ja ihana toi kyl onkin, en malta oottaa et pääsee käyttämään😍

      Poista
    2. onneks olkoon! ootte molemmat idiootteja :D kuka maksaa tollasesta rätistä edes 20€?

      Poista
    3. Onneksi olkoon! Olet idiootti, kun et edes netikettiä osaa!

      Poista
  3. Todella kauniin värinen! Tykkään tuosta, vaikka muuten en LV:n tuotteista liiemmin välitäkään. En ole oikeastaan koskaan ollut mikään merkkivaatteiden tai -asusteiden ihminen, mutta oon niin varma, että tuo sopii sulle aivan täydellisesti! *__* En malta odottaa, mihin asukokonaisuuksiin aiot tuon yhdistää :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi väri on kyl niin herkku, muis väreissä en tota silleesti ees ois halunnu, mut toi oli sellanen pakkosaada😍 Ja kiitos, tosiaankin asukokonaisuuksissa tätä tullaan näkemään😍

      Poista
  4. Ei voi muuta sanoa kuin, että IHANA! <3

    VastaaPoista
  5. Tää on niin ihana! Ottaisin heti käyttööni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tää on ihan supersöpö <3 Kiva et säki tykkäät, sopis kyl sullekin!!

      Poista
  6. Voii, niin söpön värinen ja tyttömäinen, mikä tekeekin siitä sen, että se sopii sinulle! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos! 😍 Toi väri on kyl ihanan söpö💕

      Poista
  7. Miulla taitaa olla UFFilta ostettu feikki-LV, sellaisessa kirsikankukkakuviossa, jossa on hymiöitä kukan keskustassa ja tykkään siitä hirveästi :) Ostin sen printin takia, koska kuka nyt ei upeaa huivia ostaisi 2 eurolla?

    Tuo vaaleanpunainen huivisi on täydellinen, tykkään hirveästi väristä ja muutenkin sopivan hienovarainen, ettei LV:n logo hypi liikaa silmille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kirsikankukka-hymiöhuivi vissiin on ihan oikeasti olemassa, se printti nimittäin on munkin mielestä ihan supersöpö! :D Joku limited-edition tais olla.

      Ja joo, mä tykkään kans tosta siks, kun se logo ei oo tossa sellainen yliräikeä ja näy kauas :D

      Poista
    2. Joo, mie luin, että se on se kaikista eniten kopioitu printti, joten siksi totesin, että joku on varmaan Kiinasta ostanut kopion ja sitten päätynyt UFFille. Kaunis huivi joka tapauksessa ja on kestänyt käytössä hyvin :)

      Poista
    3. Oho no enpä tota tiennytkään :o Mut se on anyway kaunis printti, ja ihana et tykkäilet siitä! Onks sulla kuvia siitä jossain sun blogissa? :)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Haha kannattaa kyttäillä noita facekirppoi, sieltä saa edullisesti noita <3

      Poista
  9. Olen ihan aidosti kiinnostunut siitä, että ostatko merkkituotteita koska ne ovat jotain tiettyä merkkiä? Muuten ostat vaatteesi halpaketjuista ja suoraan Kiinasta(esim. SheIn), mutta ns. näkyvät silmäänpistävät aksessuaarit ovat merkkiä ja myös mainostavat sitä. Miksi et panosta esimerkiksi laadukkaisiin vaatteisiin ja muihin tuotteisiin, joihin kuluisi reilusti vähemmän rahaa merkkituotteiden hinta-laatu-suhdetta miettien?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään niistä, ja kyl se merkkikin painaa. Tulee hyvä fiilis kun saa pitää jotain merkkilaukkua tms, ja kyl mä ulkonäöstäkin tykkään ihan oikeasti. Lisäksi laatu on kyllä hyvää lähes aina!

      Ps pukeudun muutenkin laadukkaisiin vaatteisiin, noi sheinin sun muiden jutut saan blogin kautta ilmaiseksi ;>

      Poista
    2. Kiitos aidonmukaisesta vastauksesta! Harmi etteivät laadukkaat vaatteet näy blogissasi asti.

      Poista
  10. Tuosta anon kyssästä tuli mieleen että oletko ajatellut kirjoittavasi postausta merkkituotteista, miksi suosit niitä, miten kiinnostuit niistä jne? Entä shoppailetko perus henkkamaukoissa tai ihan kirppareilla vai onko ne ehdoton ei? Olisi mielenkiintoista lukea postaus aiheesta :)

    VastaaPoista