tiistai 2. elokuuta 2016

*:・゚✧RIGA pictures✧・゚:*

Tiedättekös mitä? Tein niinkin radikaalin päätöksen lauantaina ennen reissua, että kamera saa luvan jäädä kotiin. Mitä sitä nyt mukaan ottamaan, kun kuvia sillä en olisi ottanut kuin muutaman, muulloin se olisi ollut vain tilaa viemässä sekä ahdistuksia aiheuttamassa, meneekö se rikki tai varastetaanko se. Päätin, että kännykän kamera saa ikuistaa reissuamme ja täytyy sanoa että tämä järjestely toimi paremmin. Kuviakin tuli otettua paljon enemmän kuin kameralla olisin ottanut, ja laukusta säilyi tilaa ja reissusta sai nautittua. Tässäpä teille kollaasityylistä postausta reissusta, syvällisemmät vinkit ja kokemukset kirjoittelen sitten kun aivot taas toimii. Huhhuh, eilen siis saavuttiin kotiin ja kipitin lentokentältä suoraan töihin, josta taas kotiuduin yhden aikaan yöllä. Sama vuoro tänäänkin tiedossa, tosin nyt aion vain makoilla, lukea blogeja ja laittaa itselleni evästä!
1. & 2. Asukuvaa sunnuntailta. Tässä näkyykin sitten sitä minun reissutyyliä; Mukavaa päällä mutta ainakin yritän näyttää samalla fiksulta. Totuushan se on että mukavinta olisi kiskaista treenitrikoot jalkaan ja toppi päälle ja lenkkarit jalkaan, ei tuottaisi kävely mitään ongelmia eikä tarvitsisi saada ulkonäköahdistuksia. 3. Käytiin ekana iltana syömässä jossain ihan sattumalta vastaan tulleessa ravintolassa ja oli muuten hyvää! 4. Snapchattiani (namehisa) seuraavat näkivätkin jo mitä luultavimmin tämän, mutta perus selfie lentokentältä lauantaina ennen koneeseen nousua. 
1. Näitä ränsistyneitä asuintaloja oli kyllä ihan mielin määrin. Hienoa että ne on säästetty, mutta samalla iski pieni ahdistus kun asunnoissa joissa ikkunat oli isketty sisään ja katto oli reikiä täynnä, asui selkeästi ihmisiä. Miettikää nyt kuinka kalliita nuo asunnot olisivat Helsingissä kunnostettuina! 2. Maisemakuvaa kävelylenkin varrelta. 3. Ensimmäinen kauppakeskus jossa kävimme, Galeria Riga. Oli aika kuollut meininki, olimme ainoat asiakkaat ja puolet liikkeistä oli lopetettu tai remontissa. 4. Toinen kauppakeskus jossa kävimme illemmalla, nimeä en nyt muista. Meininki oli kuitenkin paljon eläväisempi!
Meillä oli hotellihuoneessa iiiiso kylpyamme, ja päätettiin että ollaan nyt sitten ihan viimeisen päälle ja laitettiin kylpy sekä juotiin tällaista meloniskumppaa. Se luksus ja hohto vaan hävisi kun skumppa oli lämmintä ja se täytyi juoda suoraan pullosta... :'D
Sunnuntain ehdottomasti paras löytö! Kuolleen kauppakeskuksen yläosassa oli ravintola+terassi, josta oli aivan upeat maisemat ja tunnelma oli ihanan rento! Tilattiin ensiksi vain drinkit, kunnes keksittiin että miksei sitä nyt jäisi lounaallekin kun maisemat ovat niin upeat! Juomat olivat halpoja (meikäläisen cosmopolitan maksoi 4€), ruoka ei Riikaksi niinkään, muistaakseeni seitsemän euroa maksettiin ruoistamme jotka olivat alkupalalistalta napattuja. Hyvää oli kyllä, palvelu erinomaista, maisemat upeita ja juomat herkullisia. Elikä tätä paikkaa suosittelen ihan täysin, jos joskus Riikaan suunnistatte. 
1. Lauantain illalliselta kuva minusta ja simpukkakeitosta. Hyvää oli sekin! 2. Samasta illallispaikasta tekotaiteellinen asetelmakuva. 3. & 4. Sunnuntaina kävimme paistattelemassa päivää vielä toisellakin terassilla vanhankaupungin kupeessa. Meille sattui kurja säkä kelin suhteen, ja vettä tuli välillä ihan tosissaan. Kun aurinko pilkahti, se sitten kuitenkin paistoi ja lämmintä oli. Sangria oli siis hyvä juoma helteeseen!
1. & 2. Lisää katukuvia. 3 & 4. Kävelimme kadun ohi joka oli täynnä hääpukuliikkeitä. Ja ne eivät todellakaan olleet sellaisia luksusluolia niinkuin Suomessa, vaan tyyliin koko kaupungin rähjäisimmät talot. Oli aika hassua, kuinka juuri tuollaisille kaduille oli keskittynyt sitten kaikki pukuliikkeet, jotka luultavasti ovat jopa Riikassa kalliita ainakin hintatasoon nähden. 
1 & 2. Sunnuntaina illalla kävimme syömässä armenialaisessa ravintolassa. Terassilla istuttiin jälleen, oli niin leppoisa keli ja ihan hauskaa seurata paikallista elämää, jota ei kyllä loppujenlopuksi sunnuntai-iltana ihan hirveästi päässyt olemaan. Ruoka oli herkullista, jälleen kerran! 3. Hotellin aamiainen oli kivan erikoinen, kun vertaa suomalaisiin hotelliaamiaisiin, jotka kaikki noudattaa sitä aika samanlaista kaavaa. 4. Ostettiin kaupasta jäätelöt, ja nauratti kuinka säälittävä tuo Christianin jätski oli :'D 

Miltäs näytti kuvat? Reissu oli ihan jees, muutamat asiat vaan latisti tunnelmaa sen verran ettei reissusta saanutkaan irti ihan sitä kaikkea mitä halusi, mutta tulipahan tehtyä ja kivaa oli. Pieniä ostoksia tuli tehtyä, ja niille pyhittelen sitten ihan omaa postaustansa, sekä kirjoittelen matkavinkkejä kun tosiaan saan sanaisen arkkuni toimimaan hiukan paremmin. Nyt kieltämättä vähän univelat painaa, joten jospa ne nyt näinä parina iltana saisi nukuttua kivasti pois. 

25 kommenttia:

  1. Oi paljon kivoja kuvia :) Oli varmaan upea reissu kuvista ja fiiliksistä päätellen <3. Tosi kiva myös lukea sun postauksia, kun on ollut kipeenä... ne on piristänyt kummasti :) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei voi että, ihana kuulla et piristää, aivan ihanaa palautetta tää tällainen *_* Puss paranemisia!

      Poista
  2. Ihania kuvia oot saanut otettua myös puhelimella <3 Mä en itse voisi koskaan jättää kameraa kotiin kun lähden reissuun! Rakastan valokuvaamista ja matkoilla saa kaikkein kauneimpia kuvia :) Mielenkiintoinen kohde tuo Riika, sinne pitää matkustaa kyllä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyl, sulla on aina niin henkeäsalpaavan upeita kuvia :D Mä taas oon tällainen laiska joka kuvaa lähinnä vaan just blogitarkoitukseen. Ja varmasti tykkäisit Riikasta, oli jännä mesta :)

      Poista
  3. Hyviä kuvia ja muutenkin kiinnostava postaus :)

    VastaaPoista
  4. Ihan samat fiilikset eilen, kun heitin viime hetkellä kameran pois laukusta kun lähdettiin poikaystävän kanssa huvipuistoon. Ja oli mahtava päivä, varmasti paljon parempi kuin kameran läpi elettynä:) Teidän reissu näyttää tosi kivalta, tekisi mieli itsekin lähteä minilomalle!:D❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mahtavalta, just sellaista blogivapaata ja saa elää hetkessä! Ja kiitos, reissu oli kyllä mahtava <3 Suosittelen tuollaisia irtiottoja :)

      Poista
  5. Voi miten kivoja kuvia! <3 Tekisi mieli itsekin joskus jättää kamera pois reissuilta ja kokeilinkin tuota jo kerran tänä kesänä asuntomessuilla. Jos kamera on mukana niin sillähän tietysti pitäisi ottaa upeita kuvia blogiin. Siitä saattaa tulla oikea riippakivi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllähän niitä iskee niitä fiiliksiä kun tajuaa että ei hitto tästähän ois saanu mahtavan kuvan! :D Mutta välillä on tosiaan hyvä nauttia olosta ihan ilman blogia ja kameraakin :) JA kiitos <3

      Poista
  6. Ihania kuvia ❤ oot paras ❤ :)

    VastaaPoista
  7. Oi että mäkin haluaisin päästä käymään tuolla minilomalla! :) Näyttää ihanalle mestalle<3

    VastaaPoista
  8. Ooh ihana postaus! Reissukuume vain kasvaa näitä katsoessa. Eikä haittaa laisinkaan vaikka puhelimella kuvat otettu. Parempi näin, kun väkisin vääntäisit kameralla kuvia reissusta!
    Olet taas niin kauniina ja sun hymy 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihana, kiitos kaunis suloinen Vilu-kun <3 Suosittelen kyllä näitä Suomen lähellä olevia kohteita, ihanan halpaa ja helppoa :)

      Poista
  9. Tosi hyviä kuvia oot saanut otettua ihan puhelimella! :) Riika on kyllä tosi nätti paikka, mä rakastan niitä rakennuksia :) Oon joskus käynyt tuolla hiljaisessa ostoskeskuksessa, silloin siellä kyllä oli elämää :o Tosi herkullisia ruoka- ja juomakuvia muuten! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi rähjääntyneet rakennukset ovat kyllä ihan superupeita kaikessa karuudessaan. Oho, mulla meni tekstit ja kuvat nyt väärinpäin, toi modernimman näköinen kauppakeskus oli kyllä ihan hengissä, toi toinen ei D:

      Poista
  10. Ihana reissu ollut teillä ♥ Ja puhelimellakin saa todella hyviä kuvia halutessaan ja mielestäni tämä postaus toimi todella hyvin tälläisenä kollaasi -kuvina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Kiva et tää toimii vaikka kuvat ovatkin kännykkälaatua, eikä kameralaatua. Ja kiitos <3

      Poista
  11. Varmasti kyllä hyvä päätös jättää tuo kamera pois! Usein munkin tekisi mieli mutta kannan sitä tunnollisesti aina mukana kun sillä "mukamas saa parempia kuvia" :D Riika vaikuttaa kyllä kivalta viikonloppukohteelta, mäkin haluaisin ehdottomasti kyllä käydä tuolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo siis kameralla siihen kuvailuun pitäis keskittyä ihan oikeasti, eikä vaan räpsiä, minkä voi sitten jo kännykällä tehdäkin. Ja suosittelen kyllä Riikaa viikonloppukohteeksi, paljon oli nähtävää! :)

      Poista
  12. Nam toi cosmopullo, ei kyl varmaan niin nam lämpimänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mut kylmänä ja jäillä toi ois ollu varmaa ihan täydellistä!! *_* <3

      Poista
  13. Kivoja kuvia, vaikka ovatkin kännykällä otettuja! Eihän sitä aina tarvitse isoa kameraa kanniskella mukana; menee tosiaankin se fiilis, jos on koko ajan kuvailemassa, eikä keskity omilla silmillään maisemiin ja muihinkin juttuihin :> Olisi kiva päästä itsekin käymään Riikassa, mutta tällä hetkellä suosin jotain hieman kaukaisempaa kohdetta. Kiva postaus tämä oli siltikin! :>

    VastaaPoista