tiistai 6. syyskuuta 2016

*:・゚✧Otin täyteainetta kasvoihin!✧・゚:*


Noniin eli otsikko kertookin jo aika paljon, eli otin täyteainetta, tarkemmin sanottuna hyaluronihappoa. Ja tiedän, että tässä on aihetta mikä kirvoittaa ihmisten kielenkannat, mutta heti alkuunsa sanon että tein tämän omaa itseäni varten, ja kenenkään nassuun en ole ylimääräisiä aineksia pakottamassa. Että peace and love, ei tuomita ketään ja niin edelleen.

Olen aikaisemmin täällä tuskastellut tummia silmänalusiani. No se ongelma ei ole pelkästään silmänalusten tummuudessa, vaan myös siinä, että ne ovat todella kuopallaan. Jos jonkinlaista concealeria, valokynää, peitevoidetta ja kylmää lusikkaa on kokeiltu, ei auta. Ja nyt myönnän tässä sen, että sen verran photoshoppaan kuviani, että hävitän niistä silmänaluset pois. Tähän postaukseen laitan kuvia, jossa näkyy silmänaluseni in real, ja sitten muokkaamattomia kuvia siitä miltä naama näyttää nyt, piikityksen jälkeen, ilman meikkiä. Eli siis, kuvat tässä postauksessa on täysin muokkaamattomia, edes valotukseen ei ole koskettu. Meikatahan en saa tänään enkä huomenna tulehdusriskin takia, mutta tällä viikolla saatte asukuvitusta ja naamakuvitusta miltä nyt näyttää sitten meikattunakin naama. 

Eli päätin nyt tarttua tuumasta toimeen, vaikkakin minua suoraan sanottuna pelotti ottaa täyteaineita naamaan. Pelotti onnistuuko toimenpide, sattuuko se ja ennen kaikkea mitä muut sanovat. Kuitenkin, silmänaluset ovat isoin syy miksen itseäni osaa nättinä pitää, ja ajattelin, että kadun jos en kokeile. Nämä täyteaineethan ovat katoavaista sorttia, ja jos niitä naamaan työntää niin aikanaan ne haihtuu poiskin. Hintakaan ei kirpaissut, ja sitten vain päätin napsauttaa ajanvarauksen itselleni MedFiniin, jota paljon on netissä kehuttu. Ja ei suotta.

Toimenpide pelotti, koska huulien täyttö näyttää niin inhottavalta. Homma eteni niin, että poskipäihin pistettiin piikillä reikä, sitten ihonalle työnnettiin pieni kanyyli ja silmän alle ruiskutettiin hyaluronihappoa. Kuulostaa aika groteskilta, ja täytyy sanoa ettei se mikään miellyttävin toimenpide ollut. Mutta; Se ei sattunut. Totta kai kun ihoon tehdään reikä, tuntuu se inhalta. muttei kivusta kyllä voitu puhua ollenkaan. Homma kesti kymmenen minuuttia ja valmiina oltiin. Toimenpiteen teki Valeria Dansson, ja voin suositella häntä erittäin lämpimästi. Hirmu ystävällinen, mukava ja tsemppaava, taisi nähdä meikän naamastakin sen että nyt ollaan jännän äärellä. :'D 

Nyt en tunne enää mitään muuta kuin pientä kihelmöintiä poskipäissä. Kuten kuvista näkyy, pikkuiset reiät ovat poskissa, näyttävät vähän kuin mustapään olisi puristanut, ei sen pahemmalta. Toinen puoli on ehkä onnistunut hitusen paremmin kuin toinen, tai sitten vaihtoehtoisesti toinen puoli onkin ollut kuopallaan enemmän kuin toinen. Sinisyyteenhän tämä ei suoraan auta, vaan tasaa lähinnä ihoa ettei silmänaluset korostu entisestään. Näin ollen silmänaluset ovat helpot peittää meikillä. 

Eli siis, isoa plussaa MedFinille, jos jotakuta kiinnostaa, lisää voi lukea täältä. Toivottavasti postaus oli kattava ja mielenkiintoinen! Itse rupean täällä jälleen kerran pakertamaan kouluhommia, ja sitten uppoudun The legend of Zelda Hyrule Warriorsin maailmaan! On muuten aikas koukuttava peli, just saying!

P.s. Alemmat kuvat ovat siis nyt otettuja, klo 15:00 minulle laitettiin piikit, ja kuvat otettu vähän klo 16 jälkeen kännykällä. Ylemmät kuvat eilen järkkärillä napsittuja, ja minulla on vahva kerros meikkiä. Siihen verrattuna tulos on mielestäni todella mahtava!

51 kommenttia:

  1. Jos totta puhutaan, en huomaa eroa pahempaan enkä parempaan

    VastaaPoista
  2. Tuloksen näkee jo kaukaa! Todella hyvää jälkeä tehty.
    Toiset pelit osaa olla niin koukuttavia, kaksi päivää undertalen omistanut ja yli 3h pelattuna hups..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo peleihin kyl niin jää koukkuun! Ja kiva et jäljen huomaa :)

      Poista
  3. Mulla on ihan sama ongelma silmänalusten kanssa! Mietinkin että voikohan niihin ottaa jotain täyteainetta. Pitää selvitellä tuota ja harkita jos itsekin otan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyl tota MedFiniä, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua :) Ja ei ollu paha hintakaan!

      Poista
  4. Kiitos tästä postauksesta! Mua harmittaa omat silmänaluset kanssa ihan todella....... että jos jotain iteki fiksailen photarissa niin niitä, koska en ole kauhean hyvä nukkumaan :(
    Pelottaa ajatus täyteaineista, (ja piikeistä muutenki) tietenkin kun se on niin sellainen pelottava ja uusi juttu :D Itse en oo ajatellut ainakaan vielä täytellä mut sit jos liiaksi harmittaa niin tiedän muistaa ketä suosittelit! Ja odotan kanssa kuvia että miltä ne näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, olin ihan pyörtymispisteessä kun menin odottamaan vuoroani :D Mut hyvin se meni ja ei sattunut kauheasti, vähän epämiellyttävälle tuntui. Ja on silmänalusiin paljon meikkivaihtiksia, ja harvemmin niitä silmäpusseja kukaan muu kuin sinä itse huomaat :) Mut joo jännää itekin päästä meikkailemaan näitä piiloon :'D

      Poista
  5. Mulla on silmänaluset sellaset jotka itseäni häiritsee.. :/ Kuinka kauan tuo aine pysyy naamassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää pysyy 3kk-5 vuotta : ) Et riippuu ihan ihmisestä. Kuulemma jos käy laittamassa toistamiseen, niin sen jälkeen ei enää olisi toimenpiteelle tarvetta :)

      Poista
  6. Hyvä tietää että meille pandasilmäisille on muitakin vaihtoehtoja kuin paksu pakkeli. En itse lähtisi ihan heti työntämään mömmöjä ihon alle kun ihon päältäkin imeytyy vaikka mitä sontaa, mutta tummista silmänalusista kärsivänä ymmärrän hyvin miksi haluat niistä eroon. Niitä kun ei saa meikillä pois, vaikka kuinka yrittää. Minulla on vielä hyvin ohut silmänympärysiho, joten verisuonet paistaa läpi ja näyttää entistä tummemmalta. Kuopallakin ovat, joten yritä siinä sitten sutata valokynää niin, ettei näytä ihan pandalta, mutta niin ettei pakkaannu juonteisiin, itelle kun niitä juonteita alkaa vähitellen ilmestyä.

    Mutta kiitos tästä postauksesta, vaihtoehdot on aina hyvä tietää, vaikka niihin ei tarttuisikaan :) Toivottavasti tänne ei nyt hyökkää hepulitrolleja saamaan kauheeta raivokohtausta photoshopatuista kuvista (hyvin oli muuten muokattu), mutta jos rehellisiä ollaan, niin ei tuo Ennen-kuva ollut niin paha, että niitä olisi pitänyt muokata pois. Valotuksen säätämisellä lopputulos olisi ollut jo ihan hyvä ja luonnollinen, mutta kukin tekee mitä tykkää. Nyt ei ainakaan tartte enää retusoida kasvonpiirteitä mutkalleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itekin pyrin kyllä välttämään tätä viimeiseen asti, mutta kun meikillä ei tulosta saanut aikaiseksi niin piti sitten ottaa järeämmät aseet käyttöön (Y) Ja sama täällä, sinertää aika kovasti ja siihen tämäkään ei kyllä auta :(

      Ja kiva et postaus hyödytti :) Ja jep mäkin vähän odottelen negatiivista palautetta photoshoppauksesta tai siitä kuinka yllytän ihmisiä epäluonnollisuuteen :'D Tää nyt kuitenkin oli vaan mun oma henkilökohtainen ratkaisu :) Ja kiva kuulla ettei tuo ennen-kuvakaan järkytä, itte en vaan kestä noita ja ne automaattisesti vanhentaa ja rumentaa itteeni ihan kamalasti D:

      Poista
  7. Todella mielenkiintoinen postaus! Tuo lopputulos näyttää kyllä tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  8. Oletko miettinyt jos yleisesti turvotus olisi syynä noihin silmänalusiin? Turvonneisuuden huomaa selkeästi kasvoiltasi(tunnistan itsekin turpoilevana naamana...), ruokavalio on pitkälti siihen syynä, minulla ainakin maitotuotteet turvottavat sietämättömästi. Muutos on kyllä huomattava kerrassaan! Voisin itsekin harkita täyteainetta silmäluomieni alle kun ruokavalion muuttaminen ei aina auta :( Ja haluaisin myös sanoa että näytät paljon raikkaammalta ja kauniimmalta ilman hurjia meikkikerroksia, välillä meikkiä on aivan liikaa ja lopputulos näyttää tosi vahamaiselta ja sutaistulta(häivytykset), luonnollisena tosi hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo turvotusta, nää silmänaluset ovat perinnöllisiä :'D Kummallakin vanhemmillani on, mummolla ja papalla on ja pikkusiskoiltakin löytyy. Meikkiä on pakko ollu laittaa just näiden silmänalusten takia, koska nuo kuopat ja sinerrys ei kyl kenenkään mielestä hyältä näytä ; _ ;

      Poista
  9. Eron kyllä huomaa :) Olen liian piikkikammoinen tuollaisiin hommiin :D Tai siis verikoe on vielä ok, mutta kaikki muut pelottaa liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa et eron huomaa :) Ja en oo piikkikammoinen mut kipupelko löytyy, niin siksi olikin aikamoinen kuumotus mennä!

      Poista
  10. Vau, eron kyllä todella huomaa! Mun mielestä tälläisissä "korjauksissa" ei ole mitään pahaa, etenkin jos oma elämänlaatu paranee tuollaisella pienellä jutulla hurjasti :) Ja vieläpä kun puhutaan näin maltillisista muutoksista ja luonnollisesta lopputuloksesta. Siihen mun ymmärrys ei aivan riitä, jos joku haluaa leikellä naamansa aivan tunnistamattomaksi, mutta tälle sun peukkua ylös päin :D Ja tuo hyaluronihappo on jees juuri tuon väliaikaisuutensa vuoksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti! :) Kyl tää nyt itsetuntoa kohotti, kun ei enää silmät pussita polviin asti. Saa meikistäkin paremman lopputuloksen :) Ja sil itekin uskaltauduin kun tiesin ettei tämä ihan kauheen pieleen voi mennä kun aine kuitenkin haihtuu ajan mittaan :) Ja joo en mäkään mitään suurempaa ittelleni tee, pitää kattoa jos käy lisäämässä sitten vuoden päästä tyyliin tuota tököttiä silmien alle mut ei muuta : ) Kiva et tää oli peukku ylöspäin ^_^

      Poista
    2. Komppaan Essiä! Yllättävän iso ero pienellä operaatiolla. Tykkään siitä, että näytät yhä luonnolliselta ja ennen kaikkea yhä itseltäsi. Olisi kiva jos voisit tehdä kuukauden tai parin päästä fiilispostausta tästä operaatiosta, esim. siitä koetko olosi kauniimmaksi ja jos kyllä, sen vaikutuksista itsetuntoosi, ylipäätään kauneuden merkityksestä sinulle, ja muiden ihmisten reaktioista, mitä nyt tuleekaan mieleen kirjoittaa.

      Poista
    3. Hei mahtava idea! Tää aine kun tosiaan on katoavaista (tämä hyaluronihappo), niin voisi olla paikallaan kirjoittaa sitten palautetta siitä että miten on pysynyt naamassa :) Ja muutenkin, mahtavia ideaoita ja toteutukseen menee! Ja hei kiitos, ihana kuulla et tää lopputulos on hyvä <3

      Poista
  11. Hyvältä näyttää, vaikka toisaalta hyvältä olet kyllä näyttänyt ennenkin :D Joka tapauksessa hienoa, että sanot suoraan tällaisetkin jutut, joista varmasti mielipiteet jakaantuu. Mun mielestä omalle naamalle kannattaa kyllä tehdä juuri niinkuin parhaalta tuntuu itselle, eikä välittää muiden sanoista. Aina ja joka asiasta jollain kun on kumminkin pahaa sanottavaa, joten mitä niitä murehtimaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että hei, kiitos <3 <3 Ihanasti sanottu <3 Ja mä aattelin et moni varmaan näitä tämmöisiä juttuja pohtii, ja itse ainakin kovasti ennen operaatiota kaipailin ihan maanläheistä palautetta siitä, miten homma on hoitunut. Ja eipä löytynyt :< Niin toivon mukaan joku hyötyy tästä sitten kun itse etsiskelee tietoa kokemuksista :) Ja toi on niin totta, aina joku sen mielensä pahoittaa niin.. :D

      Poista
  12. Mun mielestä se on jotenkin inhaa, kun joutuu miettimään muiden mielipiteitä jossakin täysin laillisessa asiassa, ja joka tosiaan parantaa elämänlaatua huimasti.

    On myös hienoa, että kerroit tästä julkisesti, se vähentää mahdollisia ennakkoluuloja. Ja onhan nämä asiat todella mielenkiintoisia! No mutta kuitenkin, kiva ja tärkeä postaus. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta virka. Tässäkin asiassa varauduin sellaiseen paskamyrskyyn että oksat pois, ihme että siltä olen säästynyt :D Ja ajattelin että tästä olisi jollekulle hyötyä, joka samanlaisia asioita pohtii :) Kiitos <3

      Poista
  13. Mun mielestä on kiva, että jotkut uskaltaa myöntää ottaneensa täyteainetta kasvoihin! Niin moni pitää sen usein ns. salassa, vaikka sen huomaa selvästi :'D Hyvältä näyttää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä aika hassua ja outoa kun asiaa niin salaillaan, eihän sen pitäisi olla mikään tabu! Ja kiitos <3

      Poista
  14. Onpas tosi hyvä lopputulos, ja on hienoa, että uskalsit tuoda asian esille. Nykymaailmassa, jossa tatuoinnit, lävistykset ja muut kehonmuokkausmenetelmät alkavat olla tosi jokapäiväistä, on kumma, miten tällaisiin kosmeettisiin toimenpiteisiin reagoidaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sinäpä sen sanoit, kiitos! Tota just ajoin itekin takaa, että miksi täyteaineet ja kauneusleikkaukset on niin feikkiä ja nou nou, kun hiustenvärjyyt ja lävärit ovat ihan kaikenkansan sallimia. Ja kiitos hei, ihana kuulla et lopputulos oli onnistunut :)

      Poista
  15. Musta hyvä kun sanoit asiasta, sillä musta näissä jutuissa ei oo mitään pahaa, tunnen monia jotka on käynyt tekemässä muutoksia ja se on parantanut heidän elämää sillä joku asia on voinu vaivata jo vuosia. Siksi en näe väärää siinä, kunhan kaiken teke itsensä takia:) En edes tiennyt että silmäpussit voisi noilla toimenpiteillä poistaa, upea kyllä lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Itsensä takia näitä tehdessä ei siinä ole mitään väärää eikä pahaa! Ja mä olin kans pitkään luullut että silmäpussit sitten on ja pysyy ja niiden kanssa on vaan kärsittävä, kunnes eräänä päivänä löysin medfinin sivut ja inspiroiduin :D Ja kiva kuulla et lopputulos on hyvä <3

      Poista
  16. Mä en kyllä huomaa lainkaan eroa noissa kuvissa! Mun mielestä näytät tismalleen samalta molemmissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :) Mä huomaan kyl eron! :) Mut eipä toi miehekekään ois huomannu ellei ois sanonu erikseen.

      Poista
  17. Mielenkiintoinen postaus, en ole tainnut aiemmin ajatellakaan näitä pistoksia silmien alusille. :) Hyvältä näyttää, ero on selkeä ja jokainen päättää ihan itse mitä kropalleen haluaa tehdä tai jättää tekemättä. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et postaus oli mielenkiintoinen :) Mäkin sain ihan vasta tietää et tällainenkin on mahdollista, ja tulipahan nyt sit kokeiltua : ) Ja oot niin oikeessa!

      Poista
  18. Kyllä huomaa eron :) minäkin haluan jatkotarinaa tälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! :) Laitetaan jatkotarinaa muutaman kkden päähän tulemaan <3

      Poista
  19. Kerrottiinko sulle, voiko täyteaineen vaikutuksen lakattua silmät ruveta ns. pussittamaan? Vai häviääkö aine sieltä kokonaan? Itse olen myös ikäni kärsinyt omista silmänalusista, kun siltä kohdin kuopallaan ja iho tosiaan niin ohutta, että verisuonet kuultaa läpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pitäis ruveta :) Ainoat sivuvaikutukset voi olla mustelmat, muttei niitä minulle tullut. Ja häviää kokonaan :) Ja sama mulla, sinerrystä ei tälläkään saa kuin aavistuksen häivytettyä, mutta meikillä saa nyt paremmin poistettua sitten :)

      Poista
  20. Ihanaa, että kirjoitat rohkeasti tästä! Eron huomaa ja hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos, mahtavaa et tykkäsit ja et tulos on hyvä! :)

      Poista
  21. Vautsi, kyllä huomaa eron!! Todella hyvää jälkeä ja näyttää hyvältä :) Ihan uus juttu mulle muuten, että tommosiakin tehdään. Tää oli mielenkiintoinen ja rohkea postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin sain ihan vasta vähänaikaa sitten tietää, ja kokeiluunhan oli laitettava :) Kiva et tykkäsit postauksesta ja et tää oli positiivinen tulos ^_^ <3

      Poista
  22. Ihanaa, että uskallat kertoa tälläisestä rohkeasti ja avoimesti :) Eron huomaa hyvin, hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  23. Ihana kuulla, että nyt sulla on parempi olo! Kyllähän tuon eron huomaa, muttei niissä ylemmissä kuvissa tummat silmänaluset niin pahasti pistäneet silmään :> Hienolta kuitenkin näyttää! Mulla itsellänikin on kova ongelma omien silmänalusteni kanssa, mutta en ole tullut ajatelleeksikaan, että näinkin voi tehdä. Ehken itse ole vain valmist sellaiseen toimenpiteeseen, koska vähän kammoksuttaa kaikki tuollaiset, hyrr...

    VastaaPoista
  24. Vautsi, tosi upeeta ja rohkeeta et kirjotit tästä<3 Pääasia, että itsellä on parempi ja varmempi olla! :) Eron huomaa kyllä selvästi, kaunokainen <3

    VastaaPoista
  25. Hei!
    Saisko jonkun ihan kunnon kuvan ennen...ei mitään meikkiä,ei muokkauksia ym. Mulla siis todella laajalti tummuutta silmien alla,eikä todellakaan mitään pieniä tummia juonteita,joista moni jo valittaa. Kiinnostaa nimittäin tää toimenpide,konsultaatiossa oon käyny jo. :)
    t. Hanne

    VastaaPoista
  26. Kiitos postauksesta! Jotenkin todella huonosti löytyy tästä samasta operaatiosta infoa muuta kuin keskustelupalstoilta!

    Oon itsekin halunnut tätä jo pitkään, itsellä sama ongelma noi "syvät silmänaluskuopat" eli ei niinkään tummat silmänaluset tai edes rypyt, niistä kumpikaan ei haittaa vaan tuo syvyys kun sitä ei oikein saa edes meikkaamalla piiloon. :D Eikä vaikuta uni, laihtuminen, lihoaminen, voiteet, ei mikään, you know!

    Oon itse miettinyt tätä ihan samaa hoitoa ja vieläpä tuolla Medfinillä, sun lopputulos vaikuttaa ainakin tosi upealta! Jännittää vaan juuri se miltä se tuntuu, ja myös muiden mielipiteet vaikkei sitä toki pitäisikään miettiä!

    VastaaPoista
  27. Hei, tekikö toimenpiteen lääkäri?:)
    Itse olen miettinyt tätä jo pidempään, onko tulokset pysyneet kuinka hyvin?

    VastaaPoista