sunnuntai 23. lokakuuta 2016

*:・゚✧G-Lounge skybar birthday party✧・゚:*

Torstaina illalla oli meillä pikkuisen erilaisempaa iltaa tiedossa; G-lounge skybarilla oli yksivuotissynttärit, ja olimme saaneet kutsut juhliin! G-Lounge on kyllä ehdottomasti lempibaarejani Helsingissä, koska maisemat ovat upeat sekä tunnelma on ihana. Musiikkikin soi sen verran hiljaa, että puhuminen luonnistuu hyvin. Baari sijaitsee siis Foorumin ylimmässä kerroksessa, ja sieltä näkee ihan koko Helsingin yli. Glounge on omien sanojensa mukaan heteroystävällinen homobaari (en lähtökohtaisesti tykkää kategorisoinnista kumpaankaan suuntaan mutta, just for your note). Hintataso baarissa on normaali, ettei mistään ihan edukkaimmasta paikasta välttämättä ole kyse, mutta tarjoushinnat ovat superedullisia ja valikoima mainio! 



Asukokonaisuuden suhteen päätin mennä semicasualilla, mutta lisäsin jakun, kaulakorun ja korkokengät tuomaan sitä vähän juhlallisempaa fiilistä. Mitään pukukoodia ei etukäteen ollut tullut ja ihan hyväkin etten tämän kummempaa laittanut, sillä mitään ihmeempiä muillakaan ollut päällä :D 
Jacket: Guess, necklace: Glitter, top: Zara, leggings: BikBok


Tarjolla oli paljon pieniä cocktailpaloja, ja nuo lohipalat olivat ihan ehdottomia suosikkeja! Tarjolla oli lisäksi ilmaiseksi viiniä, shampanjaa sekä siideriä. Täytyypä todeta, että onni onnettomuudessa, että kummallakin oli työpäivä seuraavana aamuna, sillä ilmainen juoma (ja okei myös ruoka)tarjoilu on petollista :'D 
Kivat olivat synttärijuhlat, ja omana vakkaripaikkana tulee Glounge pysymään. Paikka on aivan mahtava, ja suosittelen ehdottomasti käymään siellä, jos tekee mieli mennä nauttimaan kauniista Helsingin maisemista sekä hyvästä juomasta. Ja todellakin arvostan sitä, että saa jutella ihan rauhassa ilman huutamista, sillä kova meteli on se, joka yleensä minut häätää yöelämästä pois :'D 
Mitä te tykkäätte Gloungesta? Heräsikö kiinnostus paikkaa kohtaan? 

18 kommenttia:

  1. Pitää painaa mieleen tämä baari jos vaikka 1,5vuoden kuluttua Helsinkiin eksyn yöelämää viettämään ,:D
    Aivan ihana meikki! Asu on casual mutta samalla siisti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos! <3 JA suosittelen, kannattaa painaa mieleen ;)

      Poista
  2. Ootpa ollut kauniina ♥ Ja todella mukavalta paikalta vaikuttaa tuo G-Lounge, itse ainakin tykkään paljon paikoista, jossa on mahtavat maisemat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja joo mä kans, ihana kun näkee koko helsingin <3 Ja pystyy vielä juttelemaankin!

      Poista
  3. Heiii viet mut joskus tuonne! :'D Mutta ihana meikki, siitä piti alunperin kirjoittaa!

    VastaaPoista
  4. Siis vauu miten kaunis oot! Tuo meikki, asu ja hiukset, kaikki niin onnistuneet <3 En oo käynyt koskaan tuossa kyseissä baarissa, mutta vaikuttaa kyllä viihtyisältä paikalta :) Ja olisi kiva mennä ihastelemaan maisemia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos <3 Ja hei käy ihmees! Foorumin ylimmäs kerroksessa, ja maisemat on upeet <3

      Poista
  5. Vau todella upea meikki oot ollu niin kauniina:))

    VastaaPoista
  6. Jestas nainen miten upealta näytät! Ja vitsit en oo edes kuullut tuosta baarista, mutta vaikuttaa kyllä kivalta paikalta ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eih voi että, oon imarreltu *_* <3 Ja todellakin suosittelen aivan mahtavat maisemat! <3

      Poista
  7. Kauniina olit liikenteessä, ja baarikin kuulostaa hyvältä :) Itekään en tykkää siitä, että missään ei kuule jutella ja yleensä just niissä baareissa, jossa meteli on kovaa, on ne kaikista humalaisimmat/vastenmielisimmät ihmiset, joita mieluummin välttelen. Täälläpäin ei ole tuollaisia "hienoja" baareja, joista saisi drinkkejä (hyvä jos saa yökerhostakaan), joten ollaan sitten vaan käyty päiväsaikaan olutravintolassa ja kesällä tietty terassilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ja suosittelen kyllä käymään jos Helsingin yöhön eksyy. Ja totta toi. TUolla on kyllä tanssitila, mutta sitten on ihan jutustelubaaripuolikin, missä itte tulee viihdyttyä. Meininki on hillittyä ja tunnelma oikeesti ihana. Miinusta vaan drinkeistä, jotka _maksaa_. Erehdyin kerran hintaa kysymättä tilaamaan cosmopolitanin ja maksoin siitä 15€.. Money well spent... :'D Mut sit taas kaikki viinipullot on vaan 17€ mikä on tosi halpa!

      Poista
  8. Glounge on kyllä yks parhaista baareista missä oon käynyt, hintataso on etenkin DTM:ään verrattuna edullinen, maisemat on upeet ja henkilökunta on mukavampaa kun monessa paikassa! Tungosta siellä ei oo melkein koskaan, mut onhan sinne toisaalta aika vaikee mennäkin jos ei tiedä missä hissi sijaitsee. Mulla ei ainakaan oo mitään pahaa sanottavaa paikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei kyllä ihan liian tyrkyllä se sisäänkänti pääse olemaan D: En kyl muista milloin itte ekan kerran kävin... Kuitenkin mulla oli joku "kokenut" mukana opastamassa, muuten en ois varmaan kehdannutkaan mennä yksin :'D Ja joo, paljon halvempi sentään kuin DTM ja tykkään just rauhallisuudesta hurjasti :3 Ihana et tää paikka puhuttelee suakin ^_^

      Poista
  9. Todella nättinä olit liikenteessä :)<3 ja herkullisen näköisiä pikku tarjottavia ollut tarjolla. :) Täällä pohjoisessa ei ole kyseistä baaria, joten ei oo tullut käytyä.

    VastaaPoista
  10. Vitsi sä näytät niin upeelle noissa ekoissa kuvissa, että en ehkä kestä<3 Mä en oo koskaan kuullukkaan tosta paikasta, täytyy joskus testata!:)

    VastaaPoista