keskiviikko 7. joulukuuta 2016

*:・✧Ostoksia ostoksia✧・゚:*

Pikkuisen on tullut vaatetusta lisää poismyydyn tilalle. Berliinissä on ihana käydä päivittämässä omaa vaatekaappia, kun saa kaikenlaisia ihanuuksia ja vieläpä edullisesti. Itse shoppailin ehdottomasti eniten Primarkissa ja Forever21:ssä, joissa kummassakin oli ihanan pastellinen valikoima. Miinusta siitä että kokoja ei oikein löytynyt, jälkellä oli vain megakokoja, ja muutaman neuleen ostin isoissa kooissa, kun niillä ei niinkään ole väliä istuvatko vaiko eivät. Teitä varmaankin kuitenkin kiinnostaa nyt kuvitukset ostoksista, joten menkäämme niihin! Tässä highlightit ostoksistani viimeajoilta, ihan jokaisesta sukkapaketista en kokenut tarvetta kuvata :'D
Nämä kengät olivat ihan rakkautta ensisilmäyksellä! Olen ihan hurahtanut glitteriin. Siis oikeasti, ei ole mitään kimaltavaa parempaa. Väri ei ehkä ole ihan omin, mutta kyllä näille käyttöä löytyy! Olin onnekas kun löysin vielä yhden parin koossa 36, sillä loput jäljellä olevat koot olivatkin 42+. Villasukkaa näihin ei kyllä saa ängettyä, mutta muuten! Nämä siis Primarkista ja hintaa näillä oli 15€. 
Tilasin Nellyltä taas satsin kenkiä. Olen ihaillut monen blogissa niitä ylipolvensaappaita, mutta omaan jalkaani ne eivät käyneet alkuunkaan; 37 oli liian iso, 36 taas kiristi pohkeista. Surullista. No, tilasin sitten samalla niiden kanssa nämä nilkkurit, ja onneksi nämä eivät joutuneet palautukseen, sillä olen jo ihan rakastunut näihin! Kuivempia kelejä odotellessa! Hintaa näillä oli joku kolmekymppiä. 
Forever21:ssä oli aivan ihana aarretaivas, nimittäin koruhylly. Olen tosi huono ostamaan koruja, kuten onkin jo aikaisemmin sanottu. Valikoima oli ihanan kulta-pastelli, joten olisin saanut koko matkabudjetin tuhlustettua pelkkään koruhyllyyn. Pitkän harkinnan jälkeen ostin kultaisen chokerin sekä tuon kaulakorun. Chocker oli 2€ ja kaulakoru saman verran alennuksessa. 
Siis rakastuin. Käytiin jossain sporttikaupassa, sillä halusin tsekkailla löytyykö Adidaksen mekkoa tai hupparia halvemmalla kuin kotisuomessa. Vastaan tuli nämä upeat trikoot, joissa on kultaista, ylläri, kimallusta seassa. Nämä ovat jo aika täydellisyyttä hipovat! En tiedä, mitä luulette: Toimisiko nämä trikoot noiden glitternilkkureiden kanssa, vai onko samassa asussa liikaa kimallusta ja erisävyjä, jos yhdistäisi mustan yläosan kanssa? Nämä trikoot siis Nikeltä ja hintaa oli 39€
Hameosio on vaatekaapissani ollut tosi köyhä. Nyt kuitenkin olen rikastanut sitä kadella uudella vaalealla tulokkaalla, joista molemmat ovat jo olleetkin käytössä. Purkkavaaleanpunainen hame on HerSecretiltä, ja tuo enemmän harmaaseen taittava on Forever21:ltä. Samanhintaisia kumpikin. 
Siis, jälleen. Heräteostos. Mutta eikö olekin ihanan söpö ja jouluinen? Minulle tuli heti mieleen sellaisia klisheisiä white girl-kuvia mieleen, mitä tämän kanssa voisi ottaa. Tekee jonkun jouluisen kaakaon tms ja sitten napsii kuvia, jouluvalot taustalla ja vaalea pörrömatto alla. Eli ei siis tätäkään voinut jättää ostamatta, ja käyttöön tulee totta kai. 
Hih, ostos josta olin eniten innoissani! Tämä on ollut ostoslistalla jo pitkään, ja Della Margasta kävin kyselemässä pariinkin otteeseen. Noh, puljuhan meni kesällä boikottiin ja taisivat lopettaakin YSLn myynnin, joten no harm done, kivempikin oli mennä ostamaan ihan liikkeeseen.
Ihana korttikotelo! Todella kätevä, söpö ja ei edes pahan hintainenkaan Saksasta ostettuna. Mieheni halusi ostaa tämän minulle lahjaksi, aivan parasta! Pinkki on vielä niin ihana väri, tykkään varsinkin YSLn jutuista pinkkinä, ja sac de jouria tuskin tulen koskaan pinkkinä hankkimaan, joten tässä esiastetta siihen. On oikeasti ollut tosi  hyvä ostos, sillä minä olen just niitä ihmisiä, joiden kortit seilaa aina ties missä aina lompakosta takintaskuun ja laukunpohjalle. Nyt tärkeimmät pysyy aina mukana. 
Vaaleanpunainen pörrötakki oli ihan pakollinen ostaa Primarkista. Tämä on kokoa 40, eli aika valtava, mutta totesin ettei se haittaa saatika näytä pahalta. Lämpöisästä ja muhkeasta vaatteesta kun kuitenkin on kyse. Ja ei tällä hintaa ollutkaan kuin 20€. Mikään superpurevien pakkasten takki tämä ei kyllä tietenkään ole, mutta näillä säillä menee hyvin, ja ihana saada vähän jotain vaaleampaakin takkikokoelmiin. 

Mitäs tykkäsitte ostoksista? Mitkä olivat teidän suosikit? En kuvaillut tähän nyt kaikkia pikkutilpehöörejä, en oleta että tosiaan jokainen sukkapaketti teitä kiinnostaa mitä on tullut ostettua. Tässä nämä mainitsemisen arvoiset jutut. Primarkistahan tosiaan tarttui matkaan sukkiksia, sukkia, parit neuleet, yöpaitoja... Sellaisia asioita joista itse en viitsi hirveästi maksaa, jotka Primarkista sai ihan parilla eurolla. Omat lempparit näistä ovat tuoYSLn korttikotelo sekä nuo molemmat kengät!😍

28 kommenttia:

  1. Multa löytyy kans tuo vaaleanpunainen hame! 😍 Ja toi korttikotelo on kans mun ostoslistalla, se on niin nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii noi hameet on aivan täydelliset *w* Ja siis suosittelen tota koteloo ihan oikeesti! Se on niin hyvä ostos ettei paremmasta väliä! <3

      Poista
  2. MITÄ IHANUUKSIA! <3_<3 Ok, ensinnäkin nuo kimaltavat trikoot... täydellisyyttä! Ja kengät tietysti myös. Samoin vaaleanpunainen pörrötakki! En kestä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana et tykkäät! Noita löytyy nyt ainakin Stadiumista vielä, kandee käydä kurkkaamassa vieläkö on jäljellä :) Menee nimittäin ihan tosi hyvin vaikka ja minkä kanssa. Toi pörrötakki on ihana, harmittaa kyl kun se on vähän hiinä ja hiinä meneekö se päällä vai onko niin iso että näyttää hassulta.

      Poista
  3. Tuo korttikotelo ja takki ehdottomat suosikit! Niin pörröinen! Niin suloinen! Vaikka glitter ei oma juttu ole niin noille kengille olen aivan myyty!

    VastaaPoista
  4. Oioi mitä ostoksia ♥ Noi kengät on niin ihania, vaikken itse tollaisia osaisikaan käyttää :D ja noi hameet on niin ihanan värisiä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Noi kengät on joo kummatkin ihan pure love :) Noi korkeet korkkarit on yllättävän mukavat by the way jalassa! :)

      Poista
  5. Jotenkin tykästyin noihin glitterkenkiin, vaikka en itse välttämättä ostaisikaan. Paitsi ehkä sellaisina peruskorkkareina, mutta siis joku noissa nyt kyllä viehättää :D

    Noita glitterpöksyjä käyttäisin ehkä ennemmin noiden tekomokkaisten korkkareiden kanssa, muuten voi tulla liikaa glitteriä asuun ja muutenkin joku musta mokka tai sametti tuntuu hyvin toimivan glitterin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi glitterkengät vei sydämen :D Vaik toi tollanen sininen onkin vähän haasteellinen väri ittelle mut eihän noita voinu vaan jättää! :D Ja totta kyl, vois olla liikaa kimallusta ja liikaa eri sävyä, kun toinen on lämmin kulta ja toinen kylmä sininen. Pitää koklailla kaikkee erilaista, mitä saa aikaiseksi näistä : )

      Poista
  6. Ihania ostoksia, kaikki vaan henkii sua. :)

    Kiinnitin muuten tekstissä huomiota kohtaan, jossa mainitset boikotoineesi Della Margaa kesästä lähtien. Miksi näin, mitä mä oon missannu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana kiitos <3

      Ja Della MArgassa harrastettiin tosi rasistista ja ilkeää työpaikkakiusaamista : ( Vaikka putiikissa on kaikkea ihanaa ja söpöä, niin eipä enää tarvitse sinne mennä edes katselemaan (ja onneksi hinnatkin olivat aika korkeat niin ei tule edes sellaista "pakko ostaa koska edullista").

      Poista
  7. On musta aika inhottavaa lukea kun kirjotat isommista koista megakokoina tai että pidät kokoa 40 jotenkin valtavana, kun kyseessä on keskivertokokoisen koko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle koko 40 on megakoko, se nimittäin roikkuu mun päällä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Koko on ihan normaali mutta mun päällä iso.

      Poista
    2. Saga varmaankin meinas koon 40 olevan "aika valtava" suhteessa itseensä ja niin se varmaan onkin. Tänä peppukipeilyn aikakautena on toki vähän varomatonta käyttää sellaisia termejä kuin "megakokoinen", mut ei se kenestäkään yhtään pienempää tee jos joku kutsuu hoikaksi. Mun mielestä sanan "lihava" ei myöskään tulis olla negatiivinen vaan kuvaava siinä missä "hoikka". Se, että on toista kookkaampi, ei automaattisesti tarkoita, että on huonompi, mitä ikinä sanoja on käytettykään.

      Poista
    3. Kiitos Ano2! Joo, mä myönnän et toi sana megakoko oli vähän väärä, ois pitänyt arvata et joku kiskaisee melonin sieraimeen. Pahoittelen sanavalinnasta. Mutta kuten kirjoitin tohon aiempaan vastaukseen, niin koko 40 on mulle iso ja siinä ei itku auta kenelläkään. Olen tosi pahoillani jos pilasin nyt monen ihmisen päivän. Kannattaa käydä lukemassa se postaus vaatekooista jonka tein aikaisemmin, niin saa huomata, etten tosiaankaan mittaa kenenkään ihmisarvoa vaatekooissa. Ja p.s. mullakin on vaatekaapissa kokoa L olevia vaatteita ja omg ne ISTUU mun päälle hyvin.

      Poista
    4. Lainaakseni sanojasi, miksi vastaat itse kritiikkiin kuin melonin sieraimeen kiskaisseena? Ensimmäinen ano ei ainakaan mielestäni kommentoinut mitenkään hyökkäävästi, joskin vähän tympeästi, mutta silti. Sun vastauksesta huokuu taas turha draamailu kun pahoittelut olisi voinut viestittää yksinkertaisesti ilman "vastahyökkäystäkin". Tuskin suuret massat tästä pahoittivat sen kummemmin mieltään, mutta lievästi agressiivisesta tavastasi vastata voi, etenkin jos aihe on herkkäluontoinen.

      Ja ei, ei meloneita sieraimissa, pieni huomio vain :)

      Poista
    5. Sun mielestä mun vastukset on aina agressiivisia, vihaisia ja "hirveää huutoa" :D :)

      Poista
  8. Siis mitä kaikkia ihanuuksia *sydänsilmäemoji* ♥♥ Varsinkin mun sydämen varastaa nuo paljettikengät täydellisyydellään ♥ Voisin tulla nappaamaan jokaisen omaankin kaappiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kimalluskengät oli niiiiin rakkautta! Tuolla mainitsinkin ettei sininen oo oikeen mun juttu mut apua ei sitä vaan voinut ittelleen mitään kun ne oli niin kauniit ja laadukkaan oloiset :D Yllräi noi ei oo kyl mukavimmat kengät jalassa, vähän alkaa ottamaan jalkapohjiin pitkäl matkal kävely mut muuten! (Y)

      Poista
  9. Siis omg, näin harakkana ei voi olla kuin rakastamatta noita ensimmäisiä kenkiä! Ja noi urheilupökät, ihan pakko saada tollaset... :'-D

    Janica K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihanaa lisää meitä harakoita!! 😍 Noita trikoita saa mm. Stadiumista ainaki suomessa, stockkalla näin kans. :)

      Poista
  10. Petyin, kun ei ollutkaan mitään Furlaa tässä postauksessa. Kyttäilin jo instaa aiemmin ja Furlan kassihan siellä näkyi, joten täällä odotellaan jo... :) Että ostopostausta vaan lisää!

    Mua ärsyttää kun en koskaan löydä primarkilta ja forever21:lta mitään. Jostain syystä niiden tuotteet ei mulle joko istu tai sit niistä näkyy niin paljon läpi ettei kehtaa käyttää. Ulkomailla yhdeksi suosikiksi on noussut TerraNova ja muutoin taitaa nykyään vaatevarasto karttua vaan nettikauppojen kautta.

    VastaaPoista
  11. Vitsi miten ihania juttuja sä oot löytänyt, oikeesti mä en kestä<3 Etenkin noi leggarit, toi YSL-korttikotelo ja toi takki<3!! Mäki oon pitkään kattellut tollasta korttikoteloo jostain, MK:n tuotteita oon ihastellu Tampereella Cottonissa, mutta toi pinkki jysähti muhun nyt täysillä :D Ihanaa torstaita mussu<3

    VastaaPoista
  12. Primark on niin ihana kauppa <3 Odottelen jo, että pääsisin sinne taas :D Sieltä löytää aina jotain mukavaa itselleen :) Todella kivoja ostoksia oot kyllä löytänyt, tuo pörrötakki on ihana kuten nuo trikoot<3

    VastaaPoista
  13. Ihania ostoksia<3 Nuo glitterikengät ja tuo korttikotelo<33

    VastaaPoista
  14. oi tuo takki!!<3 ja tuo korttikotelo, upea!:)

    VastaaPoista
  15. Onpa ihania ostoksia! *_* Mä tykkään todella paljon tuosta kaulakorusta ja hempeän vaaleanpunaisesta pörrötakista, kelpais itsellenikin! En kyllä millään malta odottaa, miten yhdistelet näitä kaikkia sun tuleviin asukokonaisuuksiisi :>

    VastaaPoista