maanantai 5. joulukuuta 2016

*:・✧Stockholm outfit✧・゚:*

Terkkuja Tukholmasta! Kotona tässä nyt jo hyvinkin ollaan ja hihii se ois nyt loma! Mietinkin tässä, että milloinkohan minulla on ollut ihan rehellinen loma, ilman ulkomaanmatkoja, töitä, kouluhommia... En edes muista. Aina on ollut kauheasti kaikkea, ja nyt saan vaan olla. Ok, no ei sitä töiltä pakoon tietenkään pääse, lakanat olisi vaihdettava ja yleisesti ottaen siivottava. Lisäksi koulussa on loppureflektio tällä viikolla ja sitten kaikkea menoa pankista terveyskeskukseen on, mutta kuitenkin. Saa tehdä muutamaa sovittua käyntiä lukuunottamatta kaiken ihan siihen tahtiin kuin haluaa. 
Käytiin nyt viikonloppuna Tukholmassa, kun mies on keskittynyt olemaan kunnon palkintosieppari. Tuntuu että joka viikko tulee jostain joku sähköposti missä kerrotaan minkälaisen suklalevyn tai risteilyn on tälläkertaa voittanut :D Eli siis risteilyitä on nyt parikin tiedossa, ja nyt lähdettiin sitten tälle ensimmäiselle. Vaikka tämä laivan lattia onkin ihan kaamea, onnistui nämä kuvat omasta mielestäni tosi kivasti, kun auringonnousu osui tosi hyvin, sama kuin Tukholmaan saapuminenkin.



 Top: Zaful*, skirt: Zara, shoes: Zaful*, bag: Louis Vuitton *saatu
Mitäs tykkäätte asukokonaisuudesta? Nuo kengät ovat ihan rakkautta! Juuri tuossa nudessa värissä nuo kengät ovat jo sold out, mutta jos kiinnostaa, niin täältä voi tilata itselleen vielä mustat tai valkoiset. Muutenkin kannattaa perehtyä Zafulin kenkävalikoimaan, se on niiin ihana! Tilasinkin ihan itse muutamat kengät lisää tuolta, kun ainakin näissä laatu vakuutti ja valikoimassa on niin monia erilaisia ja erikoisia kenkiä. Tuo paitakin jonka esittelin jo jokunen aika sitten on ollut aktiivisessa käytössä, tykkäilen kovasti! Laukku nyt ei ole ihan 10+ valinta asuun, mutta perusristeilylle lähtiessä ei vaan jaksanut ottaa koko laukkuarsenaalia mukaan, kun kuitenkin tuo neverfull on niin kätsy suuren vetoisuutensa ansiosta. 

22 kommenttia:

  1. Toi hame on aivan ihana! Tulee ihan mieleen Carrie Sinkkuelämäästä :)

    VastaaPoista
  2. Tuo asu on aivan ihana! <3 Tykästyin siihen heti. Sopii sulle todella hyvin ja kaikki sopii hyvin yhteen :) Upea oot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kauniisti sanottu Niina <3 Puss <3 Kiitos ^_^

      Poista
  3. Ihana tuo hame! Harmaa ja pastellin vaaleanpunainen sopii niin kivasti yhteen. Tykkään! Laukku tosiaan olisi ollut vaaleanpana ehkä parempi, mutta ei tuo tummakaan huono olo. Eikä laivalle tosiaan koko laukkuomaisuuttaan viitsi mukaan ottaa :D Hyvät kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo mut tosiaan en jaksanu raahata useaa laukkua mukaan, kun tiesin että käytän vaan tuota neverfullia :D Kiitos, ihana että tykkäät!

      Poista
  4. Tykkään tosta kuvasta, missä on kengät ja laukku lähikuvassa. Jotenkin siihen sopii taustaksi toi vähän hirveän värinen sininen lattia joka läheltä katsottuna on kuin modernia pitsiä. Hauska kontrasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana! Nyt kun sanoit niin pikkeuisen se pitsiä muistuttaa :D Väri on kyl aika kauhea mut toisaalta... Kaikkea ei voi saada :D Ihana kommentti, kiitos kiitos ^_^

      Poista
  5. Aivan ihana asu. Olen salaa kateellinen, kun jaksat aina laittautua nätiksi:D

    enazupreme.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos! :D Mut en todellakaan jaksa aina laittautua, nytkin istun työpaikan huppari päällä ja jotkut köpöset trikoot jalassa XD Mut kiitu <3

      Poista
  6. Mä tykkään todella paljon tästä asusta! Niin ihanan naisellinen ja nuo hempeät sävyt ovat kyllä niin nappivalinta tällaisena vuodenaikana <3

    Tuo hame on kyllä niin epäämätöntä rakkautta, haluaisin itsekin tuollaisen (ehkä erivärisenä tosin!) *_* Meikäläiselle ei tuollaiset kyllä niin kovin hyvin sovi, mutta täytyy katsoa jos rikkoisi omia normejaan jossain vaiheessa! Joka tapauksessa, todella kiva asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihana kiitos :) Ja toi hame on kyl yks parhaimpia ostoksia, en tajua miks ees mietin ton ostamista niin pitkään kun on todellakin maksanut ittensä takaisin :) Tota hametta oli Zarassa myynnissä mustana ja harmaana ainakin, jos vpunainen ei se omin väri oo :)

      Poista
  7. Oi miten Kiva asu:)) tuo Hame varsinkin ihana!

    VastaaPoista
  8. Vouu todella kaunis asu! <3 Ja olipa kiva nähdä noista kengistä asukuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitu paljon ^_^ Noi kengät on kyl ihan superit! Harmi kun osoittautuivat asteen liian isoiks niin ihan jokapaikkaan nuo jalassa tule lähdettyä.

      Poista
  9. Ihana asu <3 Vitsit oon kauan halunnu hankkia just jonku ton tyylisen hameen, ihan super söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Joo noita oli Zarassa myynnissä tossa syksyllä, en tiedä löytyykö vielä :)

      Poista
  10. Hei ihanat kengät<3 Pitääpä kattoo toi putiikki!! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! SUosittelen! Niin paljon oli kaikkee ihanaa siel *_*

      Poista
  11. HeipS! Aloit seuraamaan mua vähän aikaa sitten. mutta nyt päätinkin sitten laittaa lopullisesti vanhan blogin piilooon ja aloittaa kokonaan uuden. joten jos kiinnostaaa vielä uutta seurata niin tässä uuden osoite^^ http://kiiltokuvani.blogspot.fi/

    p.s. Anteeksi kun sun blogiin tätä "mainostin" mutta en keksiny muutakaan tapaa laittaaa sulle:D Tietty jos tää kommentti ei tuu heti näkyviin niin sittenhän voit jättää kokonaan julkaisemattta!:)

    VastaaPoista