maanantai 16. tammikuuta 2017

*:・✧Agejo outfit✧・゚:*

Pitkästä aikaa turvauduin teinipeilikuviin. Tietty number one sääntö voisi olla että pyyhkii peilin pölyistä ennen kuvailua mutta... pikkuvikoja😂Mainitsinkin, että varsinkin MA*RSilla oli kaikkea tosi ihanaa myynnissä, ja nyt jälkikäteen ehkä vähän harmittaakin etten kolunnut koko puljua tyhjäksi kaikesta ihanasta, sillä niitä ihanuuksia tosiaan oli ja paljon. Juuri sellaisia juttuja joista tykkään ja jotka sopivat nykyiseenkin ei-niin-prinsessatyyliin. Suomessa tosiaan negatiivista on se, ettei vaatekauppoja oikeastaan erota toisistaan, kun joka putiikki myy samaa tavaraa. En ymmärrä, miksei esimerkiksi MA*RSin tyylisiä vaatteita voisi ottaa Suomeenkin myyntiin, sillä uskoisin menekkiä olevan, plus että hinnatkaan ole kovia. 
Sainkin tuossa maanantaina inspiksen laittautua. Halusin vain ottaa nythetisamantien käyttöön vaatteet, jota shoppasin reissullamme. Maanantaina ei ollut mitään ihmeellistä, koulujuttujen tekoa, mutta pakko oli lähteä skumpalle keskustaan ihan vain siksi, että sain laittautua! Päätin myös etten halua ottaa stressiä mistään, joten en viitsinyt alkaa sitä "minne mennään keskustassa ottamaan asukuvat, missä on valoa ja mahd. vähän ihmisiä"-rumbaa, vaan oikaisin ja napsin kuvat kotona ennen lähtöä!

 Top: MA*RS (löytyy täältä), skirt: H&M, bag: MOHITO, earrings: Chanel


Meikissä käytin myös uusia tekoripsiä, jotka ostin. Siis harmittaa niin vietävästi, etten ostanut useampia kappaleita, sillä Dolly Wink on ehdottomasti paras mahdollinen meikkimerkki mitä maailma päällään kantaa. Luottoeyelinerini on Dolly Winkiltä, ja vannon näiden tekoripsienkin nimeen. Nämä ovat aina tosi hyvännäköisiä, ja helpot laittaa ja mukavat silmissä. Esimerkiksi Diamond Lash on mielestäni tosi yliarvostettu ja omiin silmiini hurjan kovat ja ikävän tuntuiset. 
Mitäs tykkäätte asukokonaisuudesta? Entä paidasta? Haha tykkäsitte tai ette, tällaista on tulossa lisää, sillä olen ihan kikseissä siitä, että olen vihdoin saanut oman tyylini ja vaatekaappini sen näköiseksi kuin toivonkin. 

22 kommenttia:

  1. Hame on tosi kiva! Mä haluaisin oppia käyttämään hameita, koska mulla lojuu niitä kaapissa varmaan 10 kpl ihan jouten. En vaan ikinä osaa yhdistää niitä mihinkään. paidassa ehkä liikaa blingiä omaan makuun, mutta väri on ihana. Onko toi todellisuudessa pinkki vai taittaako se hieman enemmän kirkkaanpunaiseen? Sama kysymys ton laukun suhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 <3 Ja paita sekä laukku ovat kumpikin pinkkejä :) Harmi, kun kuvissa aina pinkit jutut näyttää ihan punaisilta >_< Haha joo uskon ettei paidan blingit kaikkiin iske, mut musta ne on vaan ihan parhautta :D

      Poista
  2. Paita on aivan ihana! <3 Juuri tuon tyylisiä vaatteita saisi Suomestakin tosiaan löytyä enemmän. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Ihana kuulla et tykkäät <3 Mut joo, suomen vaatekauppojen valikoimat on ihan aneemiset >_<

      Poista
  3. Tykkään! Erityisesti tosta punaisesta laukusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ^_^ Toi laukku on ihan huisin söpö, sain sen mieheltä lahjaksi Riikasta :)

      Poista
  4. Ihana asu! Ja olet oikeassa, varmasti menekkiä olisi, jos tuon tyyppisiä vaatteita tulisi Suomeen kohtuullisilla hinnoilla. Itse ainakin ostaisin ilomielin!

    http://venlaslittlediary.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanuus <3
      Ja varmasti olis menekkiä! En tajua miksei edes pikkuisen alternativempaa valikoimaa vois olla >-<

      Poista
  5. Ihana asu! Nää teinipeili kuvat ei haittaa laisinkaan. Kivaa vaihtelua. Tuo paita on niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos söpis <3 Ihana kuulla :) <3 Teinipeileihin tuun ihan varmasti turvautumaan jatkossakin aina välillä :D

      Poista
  6. Voi vitsi kuinka suloinen asukokonaisuus, varsinkin tuo paita on aivan ihana!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Todella moneen sopiva kokonaisuus. Tuossa asussa voisi jotkut pienet pippalotkin pyörähtää ja toisaalta mennä töihin tai kouluun. Bling bling on aina plussaa ja tuo laukku on niin söpö. Jos tämän tyylisiä vaatteita löytyisi Suomesta niin lähtisi kyllä kauempaakin putiikissa piipahtamaan. Netistä on työläs ostaa mitään kun en jaksa sitä palauttelu rumbaa. Tietysti jos on mitat, mutta kyllä minä mieluummin pukukoppiin juoksin vaatekasan kanssa.
    Ja odotan innolla lisää ^_^ Asian vierestä vielä että muki on ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 <3 Toi muki on mun lemppari, ihan jo siksikin että siihen mahtuu puolilitraa teetä tyyliin :'D Ja kissut ja kulta = <3 Se on ostettu H&M Homesta alennuksesta :) Ja on siis aina vaatteiden kaupasta ostaminen eriä kun netistä tilaaminen! Ehdottomasti kivempaa :)

      Poista
  8. Tuo paita on aivan mielettömän kaunis ja hyvännäköinen sun päällä! <3 Värikin on oikein sievä *_* Miten sattuikaan, että tuo pikkulaukkukin on samaa sävyä paidan kanssa! Enkä laita ollenkaan pahakseni, jos tuo paita tulee näkymään useissa asukokonaisuuksissa tulevaisuudessa, nimittäin se on juuri sellainen, jonka itsekin voisin vaatekaappiini vastaanottaa ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos ihana <3 Tota paitaa varmasti tulee näkymään ^_^

      Poista
  9. Tää sopii sulle <3 Mun mielestä myös toi millä tavalla otat peilin kautta kuvia, on persoonallinen tapa kuvauttaa asu! :) Melkein tekisi mieli kokeilla itsekin kun olisikin noin leveä peili kotona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 Haha kannattaa kokeilla, saa kivaa vaihtelua :D

      Poista
  10. Ihana kokonaisuus, sulle sopii punainen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Toi laukku ja toppi on oikeesti pinkit, valot ja kamera vääristää ;A;

      Poista