tiistai 10. tammikuuta 2017

*:・✧First buys: Shoes✧・゚:*

Ostospostausta Japanista toivottiin ehkä eniten, ja sitä nyt siis luvassa! Aloitetaan kengillä, sillä niistä tuli tehtyä ihan kivoja löytöjä. Lähdin metsästämään My Melody-uggeja, joita joka vuosi on ollut Sanrion omassa kaupassa myynnissä. Tänävuonna ei jostain syystä ollut, ja se kyllä harmitti, kun nuo edelliset alkaavat olla jo vähän elämää nähneen näköiset. 
Liz Lisan liikkeestä kuitenkin tuli tehtyä löytö! Kauniin vaaleanpunaiset uggit rusetilla ja kultaisin yksityiskohdin. Näissä oli joo suolainen hinta, 150€, mutta kun oli -50% alennuksessa, niin pakko nämä oli napata mukaan. Ja on muuten lämpöiset, paljon jykevämpää tekoa kuin nuo My Melody-uggit. Eli juuri näihin kirpeisiin pakkasiin sopivat kengät. Eikä nämä ole niin liukkaatkaan kuin edeltäjänsä. 
Delyle Noirilta löytyi myös ihania kenkiä riittämiin. Kuten tullut mainittua, on pitänyt ottaa realismi käteen kenkäostoksilla, että vaikka ne piikkikorot kuinka olisi ihania ja kauniita, tuleeko niitä käytettyä. No eipä tule, sillä harvoin ne ovat niin kävelynkestäviä itselläni. Nämä matalakorkoiset kengät ovat ihan 10, sillä nämä ovat mukavat jalassa sekä monikäyttöisen väriset. Ja kauniit timanttikoristeet kengän päädyssä ovat klipsillä, joten niitä voi siirtää kengistä toiseen! Ja nämäkin olivat vielä tarjouksessa, -50%.



Mutta sitten niistä mukavista korkkareista! MA*RSilla oli ihan mahtavat valikoimat kaikkea, ja siellä tuli shoppailtua ehdottomasti eniten. Yhdet silmäterät liikkeessä oli nämä korkkarit. Vähän tietty ihmettelen, kun näissä ei ole MA*RSin logoa, vaan kengänpohjassa lukee joku ihan ihme merkki, vaikka ihan suoraan MA*RSin puljusta nämä on ostettu. No, oh well, nämä ovat ihan tosihyvät jalassa, ja sitten vielä somatkin. Nuo edellisten kenkien timanttikoristeet sopisivat tosi hyvin näihinkin. Korossakin on vielä timantteja, joista toisaalta pelkään, että ne tipahtavat kun ekan kerran korko jää johonkin mukulakiven väliin... Jos nämä kengät kiinnostaa, on näitä vielä MA*RSin nettikaupassa myynnissä. 

Mitäs tykkäsitte kengistä? Mitkä olivat teidän suosikit?

26 kommenttia:

  1. Kunnon upeuksia oot ostanut 8) Mun suosikit on kyllä Uggit, mutta en sanoisi ei nuille koroillekaan. Varsinkin mustat timanttiset korot ovat ihanat! Olet kyllä tehnyt niin sun näköisiä ostoksia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos *_* Joo noi uggit oli aika löytö! JA noi korkkarit! Tietty tosiaan pelkään et tuhoon noi timantit ekalla kävelykerralla jo XD Mut pitää toivoo parasta!

      Poista
  2. Niin naisellisen ihania, suloisia ja sun tyylisiä kenkiä <3

    VastaaPoista
  3. Todella upeita kenkiä oot löytänyt! <3 Rakastuin ihan liikaa noigin Uggeihin.. Niin kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos <3 Ja noi uggit oli kyl aika löytö :D En vaan uskalla nyt käyttää ettei mee heti kuraan!

      Poista
  4. Nuo uggit on ehdoton lemppari! My Melody uggit ois jotain niin suloista, että minäkin joka ei uggeista piittaa ostaisi heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et tykkäät <3 Ja joo, yhet Mymelö-uggit löytyy jo, mut ne alkaa tosiaa olee sen verta kämääntyneet et uudet olis paikallaan.

      Poista
  5. Ahhh noi vikat, ottasin koska tahansa. *____* Pidätkö ikinä mitään blogikirpparia, mistä vois ehkä ostatella jotain tämmösiä ihanuuksia jos joskus luovut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyn mun facebookseinällä :) Saga Berg-Dahlström nimellä löytyy ja albumi nimeltä "Sales album". Siel on tavaraa myynnissä! :)
      Ja hei kiitos, ihana <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Oiii ne on ilmeisesti ollu muistaki hyvä ostos *_* Kiitos!

      Poista
  7. Noi ekat on ihan älyttömän söpöt! ♡ Vähän kätevää, että noista toisista kengistä voi siirtää timantit toisiin kenkiin, saa helposti niillä tavalliset kengät kauniiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan superkätevää! :) Mulla onkin useempi pari ballerinoja ja korkkareita jotka saa nyt ihan uuden ilmeen :) Ja voi kiitos ^_^ Ihana et tykkäät!

      Poista
  8. Oi kenkäholisti täällä kuolailee jälleen kerran sun kengille ♥ Nuo ensimmäiset näyttää todella söpöiltä ja erittäin lämpimiltä, kelpais! :) Ja nuo seuraavat kaksi hurmaavat kyllä kimalluksellansa ♥♥ Japaniin voisin lähteä jo ihan pelkästään näiden kaikkien ihanien kenkien vuoksi :D

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana et tykkäät näistä kenkäostoksista :) Noi Liz Lisan uggit on kyl ihan oikeasti lämpimät, tosi ihanat jalassa. Ja sit nuo kaksi just kimalluksella ja bling blingillä houkutteli minut paikalle XD Siis kenkävalikoima on tokiossa ihan uskomaton! <3 Suosittelen perehtymään <3

      Poista
  9. Nää on kaikki kyllä niin sun tyylisiä, ai että! Viimeiset ovat mun mielestäni kyllä todella kauniit ja sopivat varmasti monenlaisen asukokonaisuuden kanssa yhteen *_* En malta odottaa kuvia, joissa ehkäpä esittelet näitä käytössä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos, ihana kuulla et nää iskee! :) Ja tosiaan nää tulee kaikki näkymään ihan 10000% varmasti asukuvissa <3

      Poista
  10. Wow mitä kenkiä<3 Nuo keskimmäiset ovat lempparini<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Noi keskinmäiset on kyl varmaan kätevimmät kaikista :)

      Poista
  11. Aiivan ihanat nuo Liz Lisan kengät *-* Niin sievät <3

    VastaaPoista
  12. Ooooh mä niin unelmoin et pääsisin japaniin !😍 tykkäsin noista kaikista kengistä mut eniten noi mustat korkkarit ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon lukenu sun blogia jo jonkun aikaa ja tykkään tosi paljon! :)

      Poista