tiistai 17. tammikuuta 2017

*:・✧Skin frost✧・゚:*

Meikkipostausta pitkästä aikaa! Täydellisen highlighterin etsintä jatkuu. Tai jatkui. Ostin sen Anastasian glow kitin, ja täytyy nyt jonkinajan käytön jälkeen sanoa, että silmänkarkkia koko paletti oli enemmän kuin käyttötavaraa. Siis, en huomannut että highlighter olisi oikestaan toiminut ollenkaan. Ja sitten, en osannut ottaa hyötyjä irti kaikista niistä väreistä. Törmäsin sitten nettikauppoja selaillessani Jeffree Starin meikkeihin. En ole kysäistä tyyppiä juurikaan somessa seurannut, ja olin kyllä tietoinen että hänellä jonkinlainen meikki"mallisto" on tullut, mutten tiennyt että näitä Suomessakin myytäisiin! No, tilasin sitten oletkaunis-nimiseltä nettisivulta tämän highlighterin, sillä postit ja itse highlighterkään ei siellä ihan hirveästi maksaneet.
Sain kaupantekijäisiksi aivan supersöpöt tekoripset! Positiivinen kokemus itselleni jäi nettikaupasta, tietty toimitus kesti tosi kauan (en ole varma missä heidän varastonsa sitten sijaitseekaan), mutta toista viikkoa sain odotella pakettiani, ja mietinkin jo, että näinköhän tulen koskaan tilaustani saamaan.
Tilasin highlighterini sävyssä ice cold. Jeffreen meikit ovat tosi monelle sopivaisia, sillä ne ovat sekä vegaanisia sekä eläinkokeettomia.
Iiiso plussa tälle tuotteelle ja suosittelen. Highlighteria on paljon, että ihan hetikohta ei uutta tarvitse olla tilaamassa. Myös peili on hyvä ja iso, mikä paletissa tulee mukana. Pakkaus on myös pinkki, mikä on tietenkin hyvästä. Ja se mikä kuitenkin tärkeintä; tuote toimii! Highlighteria ei tarvitse ottaa paljon, vaan jo pieni määrä riittää. Hinta ei ollut tosiaan paha, n. 30-40€, riippuen paikasta mistä ostaa. Voin kyllä siis suositella ihan todella, hankkikaa mieluummin tämä kuin glow kit, jos haluatte kunnolla kiiltoa ja kimallusta💕
Onko teillä kokemuksia Jeffree Starin kosmetiikasta? 

26 kommenttia:

  1. Oon kuullut tästä niin paljon nyt kehuja, että haluaisin tän heti itselleni! Aivan ihana pakkaus tottakai houkuttelee myös! :D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyl tosi hyvä! :) Tykkäsin ja suosittelen <3

      Poista
  2. Miten tätä oikeen käytetään, oon iha uuno meikkien kaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä laitetaan kohtiin jota haluaa korostaa :) Ite laitan kulmakarvojen alle, poskipäihin ja vähän leukaan :) Ja sit kans luomivärinä tää on tosi hyvä (Y)

      Poista
  3. Oooh, vaikuttaa lupaavalta! ♥ Ihana lisä nuo ripset kaupanpäälliseksi :)

    Olisi muuten kiva nähdä meikkikuvia tämän kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, en ollu ollenkaa odottanu ees et saisin mitään kylkiäisiä, tosi ihana ylläri oli <3 Ja tätä oon käyttäny viimeaikoina kaikis asukuvissa mitä on ollu :)

      Poista
    2. Kivat kuvat, mutta olisin kaivannut kuvaa tuotteesta nassussa!

      Poista
  4. Jeffrey Starin kosmetiikkaa en lähtisi tukemaan. Herra on jos minkälainen rasisti, väkivaltainen naisia kohtaan, hyökkäävä ja kaikin puolin ihan jumalattoman kusipäinen ihminen. Hienolta näyttää ja mikäli haluat ostaa kosmetiikkaa hänen tuotemerkiltään, anna vaan mennä! :) Meikit olivat hyviä, mutta heti luettuani ja nähtyäni YouTubesta kaikenlaisia videoita, jossa hän käy ihmisten kimppuun ja huutelee rasistisia solvauksia, meni kunnioitus heti. Sen sanottuani, ihana blogi ja pidän kirjoitustyylistäsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noku muistelinkin et ei ollu ihan puhtaat jauhot pussissa tässä(kään). En vaan muistanut. TUntuu kyl ettei mitään meikkejä oikein voi/saa ostaa, kun niissä on aina joku eettinen hämminki :'D En kyl Jeffree Starista tykkää ihmisenä yhtään, ja toi "bitch":kin mikä tos paketin takana luki oli kyl jo tosi tympee, en halua et mun highlighter nartuttelee mua XD Mutta tosi hyvä toi on highlighterina, ajaa asiansa eikä oo mitään rihkamaa. Muuta en sit JS:ltä tartteekaan.

      Ja kiitoksia paljon kehuista <3 Ihana kuulla et tykkäät ^_^

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Hih kiitos <3 Kehut kuuluu Sallille, hän tän taikoi <3 :)

      Poista
  6. Oi miten ihana banneri sulla on nyt ♥ ja tosi mielenkiintonen tää tuote, tekis mieli joskus kokeilla Jeffrey Starin meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana ! Toi banneri on Sallin käsialaa, kiitos hälle siitä <3 Ja kokeile ihmeessä, ainaki tää highlighter on mahtava!

      Poista
  7. Mitäköhän hämminkiä tuolla oletkaunis -verkkosivuilla oikein on, kun monelta kuullut sitä että pakettien saapumisessa menee jopa 2-3 viikkoa :O Silloin kun itse on tilannut niin tullut parissa päivässä.

    JS -merkistä ei kokemusta ja tuskin tulen ostamaan. Kallistun enemmän NYXiin ja halppiksiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no mulla kesti kans tosi pitkään, onneks otin laskulla ni pysty suhtautumaan siten et tulee jos tulee!
      Haha, NYX on kyl ihan parasta :D Ei mullakaan oo muille JSn jutuille mitään tarvetta, tota halusin vaan kokeilla ja oon kuullu ettei nyxin highlighterit oo mitään maailman parhaimpia! :o

      Poista
  8. Haluaisin testata tätä tuotetta itsekin, sillä oon kuullut tästä paljon kehuja. Tilasin pari saman merkin huulipunaa, mutta ne eivät ole vielä saapuneet :D. Toi toimitusaika on kyllä todella pitkä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi toimitus kyllä kesti!! Kerrohan sit blogissas oliko hyvät tuotteet :) Ja suosittelen tota highliughteria ihan tosissaan <3

      Poista
  9. Enpä ollut tuosta merkistä ikinä kuullutkaan mutta vaikuttaa kyllä ihan kokeilemisen arvoiselta :)! Ps. tosi kiva tuo uusi banneri ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Sallille välitetty kehut tästä bannerista <3 Ja suosittelen kyl tota JSn highlighteria :)

      Poista
  10. Oi näyttääpä kauniille ♥ Ja ihana tuo sun uusi banneri! :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
  11. Mulla on itselläni Onyx Ice -skin frost ja Scorpio -lipstick. Oon ihan tyytyväinen tuotteisiin eli koen saaneeni rahoilleni vastinetta, mutta en kokenut näitä kuitenkaan kaiken Internet-hypen arvoisiksi. Esim. nestemmäisistä huulipunista tykkään enemmän Nyxin omista kuin tästä Jeffreen. Jenkeistä en koskaan lähtisi tilaamaan näitä, mutta kiva kyllä että Suomeen tulivat kun ostajia tuntuu olevan jonoksi asti. :)
    Tää Ice Cold kiinnostaisi myös kovasti kun saanut huippuarvioita, mutta enpä usko että jaksan innostua niin että alkaisin tilaamaan. Kerro ihmeessä arviota ja oma mielipiteesi kun oot tutustunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kokenut Kylie lip kittei enkä nyt tota anastasian glow kittiä :D Vähän turhia, parempaakin on käytetty. Mä tykkään kyl tästä highlighterista ihan oikeesti, paras ikinä! Et voin vaan suositella tätä ihan kaikille <3

      Poista
  12. Näyttää niin ihanalta<<3 Itse en ole vielä kokeillut kyseisen sarjan tuotteita:) Niistä on silti saanut lukea todella paljon positiivisia kirjoituksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Suosittelen kyl testaamaan jos vähääkään kiinnostaa :) <3

      Poista
  13. Oi haluaisin kyllä kokeilla tuota jeffree starin highlihgtia! :)

    VastaaPoista