maanantai 6. helmikuuta 2017

*:・✧Emiria Wiz✧・゚:*

Emiria Wiz on aika uusia tuttavuuksia itselleni, ja muutenkin gyarumaailmassa aika pieni ja uusi merkki. Seuraan Ageha-lehden mallia Emiri Aizawaa, ja kyseinen merkki onkin hänen oma brändinsä. Merkki ei siis ole kovinkaan tunnettu, ja liikkeitä on Japanissakin vain yksi, joka oli semisti hyvin piilotettu. Ehdittiin miehen kanssa kierrellä ympäri Shinjukua aika kauan, hämärille sivukujille, ennenkuin bongattiin liike, joka oli jonkun kosmetiikkakaupan yläkerrassa, eikä sinne erikseen ollut mitään kylttiä. Tuossa näytössä pyöri jokin mainospätkä, ja vain muutaman minuutin välein siihen välähti tuo brändin nimi. Että ei kyllä ihan vahingossa tuonne liikkeeseen pääse eksymään, että ihan etsimällä etsiä pitää kyseistä paikkaa. Muutenkin ehkä vähän sellainen fiilis jäi, että Emiria Wiz oli paikallinen Louis Vuitton; Ihan ei mitään rupusakkia sisälle oteta, ja kun minäkään en ollut mitenkään erityisesti laittautunut, hyvä että meitä edes katsottiin päin :'D No saatiinpahan ihan rauhassa ihastella kaikkea söpöä ja kaunista!
Niin ihania juttuja! Yläkerrassa pääsin kuvailemaan, sillä kaikki kolme myyjää hiimuilivat alakerrassa laittelemassa juttuja paikoilleen, sillä tultiin heti liikkeen avauduttua katselemaan kaikkea. Yläkerrassa siis oli kengät ja laukut, alhaalla vaatteet ja korut. Nuo kengät olivat niin rakkautta! Kuitenkin muistatte varmaan, että tein itseni kanssa sopimuksen, ettei mitään turhia kenkiä hankita kotiin pyörimään, sellaisia mitä ei pysty käyttämään. Nämä ovat varmaan niitä sellaisia kaunokaisia joita hankkii vain koska "Niin ihanat!", mutta jotka eivät koskaan päivänvaloa jalassa näe. Emiria Wiz ei ole niin halpa vaatemerkki mitä suurin osa gyarumerkeistä on. Mitään ei alle 120€ saa, ja kengätkin olivat jotain kahtasataa euroa, vaatteetkin sitä luokkaa. Ja laukut ja korut lähes 300 euroa ellei enemmänkin. Heräteostoksia ei siis Emiria Wizille tulla tekemään. Mitään en tällä kertaa hankkinut, osasyynä olivat ne nuivahkot myyjät, mutta nyt esittelen teille niitä juttuja joita olisin halunnut hankkia, jos olisin raaskinut ja tohtinut:

Nuo kengät ovat vaan niin täydellisyyttä, timangit ja pastellisävyt on parhautta! Mites teihin iskee nämä vaatteet? Emiria Wizillä on aika tavallista vaatetusta myynnissä, että jos yhtään kiinnostaa kannattaa googlailla. Toisin kuin monet muut japanilaiset vaatemerkit, EW:ltä löytyy ihan helppo ja osittain englanninkielinen nettikauppa, missä pääsee kurkkimaan kaikkia ihanuuksia!

15 kommenttia:

  1. Ihania kenkiä kyllä *-* Ja oih, noi tokassa kuvassa näkyvät muhkut mekot <3 Noi näyttääkin aika tyyriiltä tuotteilta.

    Tosi ikävii tommoset nuivat myyjät :/ Mut varmaan aikamoista vaihtelua siihen, et monissa japanilaisisa kaupoissa myyjät melkein hönkii niskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo totta, oli ihan kivaki kun sai liikkua ja katella vapaasti ilman et joku just oli hiillostamassa perässä :D Mut tietty ne katseet mitä saatiin ni oli vähän semmosii turhia :'D Ja noi mekot ja kengät oli kaikki sellasia et aa voisinpa saada!

      Poista
  2. Ahh, ihan kuin karkkikauppa *___* Onneksi on noin hintavia noi tuotteet niin ei varmasti tule ostettua :D
    Jotenkin niin värikästä ja blingblingiä kaikki, että ei osaa mielessään yhdistää että nää saattaisi olla ihan todella hintavia tuotteita. Pelottaisi ainakin käyttää tollasia upeita timanttikorkkareita että milloin niistä ensimmäiset timantit rapisee pois kävellessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Itekin ajattelin kun tonne menin ennen ku olin perehtynyt hintoihin, et hinnat on sitä samaa mitä perus gyaruvaatteet nyt on (eli n+/- 60€). Ja sitten hinnat olikin ihan oikeita merkkivaatehintoja :D Ja jep ite mietin kans mitenkä kestäviä nää tämmöset blingit kengissä on, yhden mukulakiven väliin kun korko jää niin se onkin sitten siinä :'D

      Poista
  3. Siis iskee kyllä! Ihan älyttömän söpöjä vaatteita ja kengät olis jossain kesäjuhlissa ihan supermakeat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! jotenkin nää vois kyl sun päälle kuvitella :D Kandee käydä kurkkaa se emiria wizin verkkokauppa, et mitä kaikkee sitää ois :)

      Poista
  4. Todella upeita kenkiä 😍 Nuo vaaleen punaiset timantteilla ois 10/10 :) ompas kyllä niin tyyriitä, ettei ite raaskis kotiuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla et tykkäät!! Ja joo, niinpä. Ite mietin jo et ostaisko vaiko eikö, mut onneks järki sanoi että ei :D Kuitenkaan noi ei oo sellaset jokapaikan kengät, ja siihen nähden hinta on aika korkea.

      Poista
  5. Ihan älyttömän kauniita! *sydänsilmäemoji*

    VastaaPoista
  6. Niin ihania! Nuo mekot on ihan täydellisiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! *_* <3 Ihana et tykkäät! Kandee käydä kurkkaamassa Emiria Wizin verkkokauppa et mitä kaikkee muuta sieltä löytyy <3

      Poista
  7. Ihanan näköinen paikka, tuollainen oikein kunnon prinsessaliike! *_* Mulle ei tuollaiset vaatteet ja härpäkkeet sopisi ollenkaan, koska en pukeudu tuolla tavalla muutenkaan, mutta sun päällä voisin nähdä noita vaatteita kyllä ehdottomasti <3 Tuo viimeisimmän kuvan vaaleanpunainen paitamekko (kutsutaanko sitä edes noin?) on mun mielestäni todella söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Joo mut hei Emiria Wizille oli tullu paljon "rokimpaa" vaatetta myyntiin nyt kans kun viimeks kattelin, et kandee kurkkia! :)

      Poista
  8. Kauniita vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Kenkiä en ehkä ostaisi kun korot on turhan kapeat ja korkeat tämän pituiselle ihmiselle, mutta muut näyttää ihanalta.Erityisesti tuo neulepaita lopusta kelpaisi kaappiin, näyttää niin lämpimälle :)

    VastaaPoista